Suzuki Swift (régi) -Kinek van vele tapasztalata? (beszélgetés)
Hali!Tudnátok segíteni?Van egy Swift gc 1.3 16v 2003-as gèpem!Volna vele 2 gondom.
1, A check engine állandóan világít, nem villog, csak világít
2, Nèha a motortèr felöl csörgö hangot hallok.(Ez nem olyan hang mint mikor hengerfejes, tènyleg csörgő hang) Inkább gáz adás után.De azt is 1-es 2-es fokozatba, ès max 10mp-ig.Mi lehet a gond?Volt már valakinek hasonló?Előre is köszi!
Sziasztok!
Jól jönne egy kis segítség...
Adott egy 1998-as 1.0 Swift. A szokásos bajokkal én is megküzdöttem, de most egy új jött elő! Egyik pillanatról a másikra az első ablaktörlő, miután lefutotta a szokásos "köreit", és lekapcsolom, nem megy szépen vissza pihenni a helyére, hanem megáll ott, pont a szélvédő közepén.
Az út, amit bejár az rendben van, nem törli sem a mellettem menő kocsiját, sem a motorháztető tetejét, de az alaphelyzet az kicsit elcsúszott, úgy 30 centit. Ha keménykedek vele, és kikapcsolt állapotba megfektetem, sem jó, mert amint ráadom a gyújtást, már meredezik is!
Szétszedtük haverommal a motor melletti kis dobozt (amiben a 3 réz érintkező van), megpucoltuk azt is meg a csatit is, meg úgy mindent amit találtunk a környéken, de nem használt semmit. Sőt, most már a 3 fokozatból az első kettőben ugyanolyan gyorsabb sebességgel töröl.
Merre keresgéljünk, mielőtt végképp elcsesszük az egészet?!
Köszi a segítséget!
Meg kellett volna kérdezni azt az idióta nővért. Gondolom, már annyira nincs nővér, hogy felvesznek az utcáról minden jöttmentet. A CTG nem a magzatmozgást mutatja, hanem a méhösszehúzódásokat.
Ha pedig valamilyen féleszú azt veszi a fejébe, hogy fel kellene ébreszteni a magzatot (mert miért is kellene??) akkor azt nem az anya csokitömésével kellene elérni.
Ja nem, én mindkettőt hallottam, de a ctg-t többször.
Lényeg az, hogy arra mentem Suzukival. :DDD
nem akartam veled vitatkozni,de én ugy tudtam NSTnek hivják,a másik nevéről még nem hallottam,nézzétek el nekem,azt hittem eltéveszteted...bocsi...
Sn199,had kérdezzem meg,te mikorra vagy kiiirva???én NSTre mikor mész????
mehetnénk együtt,mit szólsz????
Nekem is két terhességem volt, és elég sokat "izélgettek", mert az elsőt 10 nappal túlhordtam, vagyis naponta kellett járnom erre a... valamire. :)
Sn sztem titkos szakmabeli, de mindjárt letagadja. ;)
akkor ezzel nekem nem lessz gondom,ugysincs pénzünk nyaralni menni...:D
ez a kérdés megoldva...
nekem is vezetnem kell az utólsó percig szerintem,mert én hordom isibe a nagyobbikat,az mázli lessz,mondjuk,hogy augusztus 1-re vagyunk kirva és a suli juniusig van csak...
Nekem nem volt gondom ezzel, pedig utolsó percekig vezettem terhesen, egyedül jártam ct-re autóval. be is fértem a volán mögé (teljesen előrehúzva), és ki is tudtam szállni. :) Minden rendben lesz. :)
Csak az az egy bajom van a Suzival, hogy iszonyat kicsi, nyaralásnál alig férünk el a cuccoktól.
Mi csak nyári gumival csúsztunk mikor már ki kellett volna cserélni- tény, hogy ezt a suzukinál még inkább be kell tartani.
Türelmetlenekkel szemben meg igazad van, pukkadjon meg, ha nem bír várni egy kicsit :)
További ajánlott fórumok:
- Aki becsületes az hü.....? -kinek mi erről a véleménye
- Érdemes lecserélniegy24éves, opelt, egy10éves suzuki swiftre?Segitsetek!
- Ki mit tud az esztergomi Suzuki gyárról?Véleményekre tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
- Új fajta Suzuki Swiftnek az akummulátorát ki lehet venni?
- Hallottátok a Suzuki Ász több száz vevője után nem fizette be az ajándék cascót?
- Új Suzuki Baleno-t miért nem látok az utcán?