Sürgős!!TF-re utófelvételizek 26-án!/levelezőre/ Tornatanárt keresek ehhez!! (beszélgetés)
Sajnos mennem kell, de remélem, tud valaki segíteni!
Sok sikert! :)
Ha eltökélted magad, add be! Nem azt akartam mondani, hogy nincs esélyed, csak azt, hogy kevés az időd, és egy hét alatt találni olyat, aki felelősséggel fel tud készíteni, nem egyszerű vállalkozás.
De elsősorban magadban kell bíznod!
Én úgy gondolom igen. És sokaknak ezért nem sikerül a felvételi.
A felvételi követelmények és azok elbírálása sosem attól függ, hogy költségtérítéses képzésre jelentkezik-e az ember. Az egy olyan feltételrendszer, amely alapján válogatnak a jelentkezők közül, rangsorolják őket, amely alapján kiderül, kik a legjobbak.
Azt pedig az ember nem tudhatja előre, hogy akikkel "meg kell küzdenie" a felvételi, milyen képességekkel rendelkeznek.
Igen,ezt nem tudom abból teljes mértékig megállapítani ,és ezért szeretnék legalább valaki olyannal beszélni,aki el tudná mondani...szóval,amit találtam a gyakorlati felvételiről,nem tűnik olyan nehéznek...a limitek sem teljesíthetetlenek,amik meg vannak adva..
Meg arra gondoltam,hogy levelezőn,a rekreációs szakon,/fizetős/nem veszik olyan szigorúan..bégülis,nem tornatanár akarok lenni..
Ezekszerint,nagyon tévedek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!!
- Valaki aki ért a mágiához és a szellemekhez....kérném a sürgős segitségét.
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Ha sürgősen megoldás szükséges a társasházban, mit és hogyan lehet tenni?
- Ti mit csináltok a rossz, feleslegessé vált bútorral, ha sürgősen el kellene tüntetni?
- Kiolvadt a dobozos jégkrémem (6liter) :-((( Mit tudok vele kezdeni? Sűrgős.