Sült libacomb mustáros-fokhagymásan recept
A Sült libacomb mustáros-fokhagymásan hozzávalói:4 közepes db libacomb
5 ek mustár
bors ízlés szerint
2 kk majoranna
1 közepes fej fokhagyma
1 ek mangalica zsír (kb)
2.5 dl víz (kb)
A Sült libacomb mustáros-fokhagymásan elkészítési módja:
Egy tálba beletesszük az 1-2 evőkanál zsírt, de lehet olaj is. Ebbe jöhet a mustár, fokhagyma, bors, majoránna, esetleg egy kis ételízesítő. Ezeket összekavarjuk, és előző este bekenjük a combokat. Ha csak sütés előtt, akkor sincs semmi gond. Sütés előtt a tepsit kicsit bekenjük zsírral vagy olajjal, meglocsoljuk, és belepakoljuk a combokat. Felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, ez kb.2-3dl. Lefedjük alufóliával, és úgy sütjük. Ha már 80%-osan megsült, akkor levesszük a fóliát, és hagyjuk pirulni. sütési hőfok: 180°C
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. dec. 26. 18:05
A sült libacomb mustáros-fokhagymásan elkészítési módja és hozzávalói.