Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Sült halfilé pikáns szószban recept

Sült halfilé pikáns szószban recept

A Sült halfilé pikáns szószban hozzávalói:
1 kg ton hal
4 EK vermut
2 EK liszt

bors
1 tojás
olaj a sütéshez


A Sült halfilé pikáns szószban elkészítési módja:
A tonhalat egyforma darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, keverjük el a vermutot 1 EK liszttel, borssal, és a hal szeleteket tegyük bele 1-2 órára. A másik kanál lisztet keverjük bele a felvert tojásfehérjében és majd ebbe mártsuk bele a halat. Forrositott olajban süssük pirosra. Kukoricás rizzsel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A sült halfilé pikáns szószban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook