Süllő betyárosan recept
A Süllő betyárosan hozzávalói:1 db min. 30 centis süllő
30 dkg szalonna
3 gerezd fokagyma
1/2 citrom
némi zsíradék
só
A Süllő betyárosan elkészítési módja:
A megtisztított halat a hasára fektetem, a hátúszóját levágom. Kétújnyi távolságokba beirdalom, aztán alaposan besózom, és az összetört fokhagymával, kívül belül bedörzsölöm. A halat kivajazott/zsírozott tepsibe (hasra) fektetem, majd az irdalásokba tűzöm a vékonyra szelt szalonnacsíkokat. A szájába teszem a fél citromot, és 30-40 percig sütöm.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2008. nov. 24. 19:42
A süllő betyárosan elkészítési módja és hozzávalói.