Sterilizáló műtét után terhesség!? (tudásbázis)
Reggelre nagyobb eros gorcsom volt igy irány a kórház ahol korai terhesseget állapították meg es spontán vetélést...😕😔
Tovabbi vizsgálatok kellenek majd ugyhogy par napig bent tartanak. 😔
Sziasztok!
Ma reggelre erősebb görcsöl, barnás "vérzés" , mondom nem varok tovabb hívom dokit 4 re talaltam egyet aki ma tudott fogadni...elmentem elmondtam neki h mi a szitu ..elkotes...tünetek teszt stb...uh t csinalt...ahol kiderult hogy az eddig jol elhelyezkedo mèhem már hátrahajlo...méhen kivul nem talált semmit...méhen belul nemtudom pontosat mondani mert nagyon korai meg a történet...kb 4 hetes lenne es meg nem lat semmit...igy sem kizárni sem megerositeni nemtudja a terhességet...kb másfél het múlva mennyek újból illetve azt mondta h par nap mulva ismeteljem meg a tesztet....a barnás vérzés nem menstruáció jellegű lenne ugxh igazabol most meg mindig nemtudom h mi van...ami biztos h baj nincs...sokat pihenjek...párommal mar teljesen benne vtunk h baba lesz...úgyh reménykedünk 😊
Sziasztok!
Volt olyan akivel ez megtörtént?
További ajánlott fórumok:
- Mi történne, ha méhen kívüli terhességi műtét utáni ciklusban terhes lennék?
- Endometriózis műtét után spontán terhesség?
- 4 terhesség után sok bőr maradt a hasamon, van más lehetőség a műtéten kívül?
- Olyan lányokat, asszonyokat várok ide, akik mióma, /miómák/mellett sikeresen kihordták a terhességet, illetve műtét után sikerült a bébi
- Lágyéksérv műtétek után terhesség kihordása
- Myóma műtét után, mennyi időd kell várni hogy létre jöjjön a terhesség?