4 terhesség után sok bőr maradt a hasamon, van más lehetőség a műtéten kívül? (tudásbázis kérdés)
En mar terhesseg alatt is kenegettem a hasam, a fenekem es a labaimat egy nagyon jo testapoloval es most barmit magamra vehetek. Hasam nincs a popsim feszes, nyoma sincs a terhessegnek. Akinek panaszai vannak a testevel mindenre van megoldas.Legjobb, ha egy naturuzletbe vasarolsz jo termeket. Ilyenkor a penz nem szamit, csk az, hogy legy elegedett magadal es akkor masok is tokeletesnek latnak majd.
Jelszo: tokeletes testem van. Ez mindig bejon hidd el.
Sajnos már az első után is maradt a második után meg még durvább lett az lógó bőrdarab:(
és én is tapasztaltam, hogy a zsírréteg ha el is tünik a "hajtás" sajna nem.
Viszont valamelyik kozmetikai cég - talán az AVON - Rejene nevű terméke állítólag erre jó,
azaz terhesség által kinyúlt bőr segít rendbehozni!
Nyitottam is egy ilyen fórumot, de még senki sem reagált:(
nekem csak egy terhességem volt,de olyan csúnya lett a pocakom,hogy a fürdö ruhától végleg elbúcsúzhatok.Amúgy sem vagyok nap-barát,mert hófehér a böröm.
Terhesség elött sem volt rugalmassága és utána még szét is repedezett...hát nem egy esztétikai látványosság....
De kés alá nem feküdnék soha ezért.
Ha arra gondolok,hogy az a bör azért lóg,mert van egy gyönyörü kisbabám,annyira nem is zavar.
Sziasztok...
Hát ha látnátok az én hasam a tietekre büszkék lennétek, én még nem tudom hogy mit fogok vele kezdeni mert még nem nagyon fogytam és már így is nagyon nagy a bőr rajta, mi lesz ha sikerül lepasszolnom... Nagyon szétment a bőröm a terhesség alatt... De még szemérem tájon is szétreped...
Sajnos ez nem picit lóg, legalábbis ahogyan én látom magam, de annyira meg nem zavar, hogy ezért kés alá feküdjek.
Azt már most tudom, hogy bikinibe többet nem megyek a strandra:))
Köszi a tanácsot, azért megnézem azt az oldalt!
Természetesen nem vagyok plasztikai sebész, de sport múltam van s fitness teremben gyakorta felmerült ez a kérdés, meg sokat olvastam róla.
Csak nem kell ezt összekeverni azzal, a picit "lóg a bőr" vagy ilyesmi dologgal, mert azzal felesleges. Ezt általában akkor alkalmazzák ha nagy súlytól vált meg valaki, s több KG (!) bőr "lifeg", tehát esztétikai műtét-
Ez nem jó hír.
Végülis annyira nem is ez zavar, hanem, hogy mindenki azt kérdezi, hogy megint babát várunk?
Pedig amúgy 58 kg vagyok.
Sajnos szerintem is :(
Ki is repedezett a bőröd?
Zsír megoldható nélküle, bőr nem.
Ha már kitágult a bőr, s nagy(mértékű) volt a fogyás, azt csak műtéti úton lehet megoldani.
4 terhesség után, amiből a 3. ikerterhesség volt ( 102,5 cm voltam körbe ) sok bőr maradt a hasamon.
Lehet ellene mást is tenni a műtéten kívül?