Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon- nagyon keresem a Setét torony sorozatból a 4,5 és az 5. Kötetet. Valakinek eladó lenne e?
Ha igen: szolikneedit@gmail.com e-mail címre várom az ajánlatot.
Sziasztok!
Rengeteg eladó Stephen King könyvem van, most mindegyiktől megválnék helyhiány miatt...
Ha valakit érdekel, írjon a goasokk@gmail.com e-mail címre!
Köszönöm:
Kriszti
Elolvastam az Átfúj a szél a kulcslyukon-t. Hát a sztori jó volt, tetszett. Lefoglalt amíg a Joyland megjelenésére vártam:D ma fogják kihozni más rendelésekkel együtt:) Dean Koontz, Robin Cook, Anne Rice, Darren Shan, Vavyan Fable, Agatha Christie-t is rendeltem.
Viszont az St 4,5 fordításában voltak zavaró dolgok: pl Nem Vörös király, hanem Bíbor király. Utánanézhetett volna a fordító... , meg ilyen hogy "mézem" a hideg rázott tőle...fúj.
Szóval ma végre elkezdem a Joylandet ha megjött.
sziasztok
Az Európa könyvkiadó szerint idén tavasszal jön Joyland, és ősszel Dr Sleep:)
12 évesen a Tortúrával kezdtem, azóta mindent olvastam tőle, ami magyarul megjelent (kivéve a Rémkoppantókat).
Az utóbbi években kicsit ugyan elkopott, de a Minden sötét végre ismét hozza a régi színvonalat. Ezenkívül a 11/22/63 is tetszett.
Sokan azt mondják a könyveire, hogy értéktelen ponyva. Nem értek egyet, pedig komoly összehasonlítási alapom van.
Van néhány nem igazán sikerült műve, pl. a Mobil, a Fekete ház, de ezek inkább kivételek, amik erősítik a szabályt.
Már meg is van a Setét torony új része, de tartogatom karácsonyra:)
ma már lehetett ezért megrendeltem a Torony sorozat 8. részét. King fiának 2. könyvével együtt.
Keddre itt is lesz:)
Jövőre jöhetne Joyland és Doctor Sleep:)
sziasztok!
honnan tudnám letölteni Stephen King: Minden sötét, csillag sehol, c. kisregénykötetét ?
Nos, még szombaton, azaz majdnem 1 hete fejeztem be a Minden sötét csillag sehol c. kisregénykötetet.
Szerintem nagyon jó könyv:) King bácsi kitett magáért.
A jó házasság, vagyis az utolsó sztori vitte a pálmát nálam, de mindegyik nagyon tetszett:)Anyósom karácsonyra kap belőle egy példát, mert ő is rajongó mint én:)
A férjem most olvassa, neki is bejön:)
Most Anne Rice : Boszorkányok óráját olvasom.
Elolvastam A dagadt sofőrt. Ez is nagyon jó volt, bár most nem tudtam előre mi lesz a vége. Az 1922-nél tudtam.:)
Holnap elkezdem a harmadik kisregényt:)
ugye 4 kisregény van benne. eddig a elsőt olvastam el, az 1922-t. szerintem piszok jó:) bár felháborító a pasi viselkedése amúgy:D
most a másodikat olvasom A dagadt sofőrt. Eddig ez is nagyon jó. Holnap fejezem be ezt a sztorit.
Te nem olvasod el?