Sportolsz, formálódsz, mi a kitűzött cél, van példaképed? :-) (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nálam a kitűzött cél, hogy tavaszra izmosodjak. Elsősorban karra és hasra kell erősíteni, mert felsőtestre hízós vagyok, de már sokat alakultam október óta, akkor kezdtem nagyobb súlyzókkal edzeni.
Nekem aki nagyon tetszik testre az Jillian Michals. Olyan kart és hasat elfogadnék, mint amilyen neki van.
Sziasztok! Én bő 2 hónapja kezdtem újra kondizni is aerobic mellett, de mostmár edzővel. Érdekes tapasztalatok vannak, össze sem lehet hasonlítani az edzéseket azzal, amikor magam csinálgattam. Látványos a fejlődés már ilyen rövid idő után is, az edzések nagyon változatosak, és mivel én is formálódni szeretnék és ehhez némi izmot felszedni, nagy súlyokkal dolgozunk, hétről hétre nagyobbakkal. Ehhez persze elengedhetetlen a táplálékkiegészítő is (fehérje, vitamin és energizáló), meg a kajára való odafigyelés, ugyanis bármilyen hihetetlen, de az eredmény 20%-ban függ csak az edzéstől, 80% pedig a kaja..
Kalomoira! Örülök a fórumnak, máris sok érdekességet olvastam, és sokak számára hasznos lehet, mert főleg csajok körében sajnos rengeteg a tévhit a súlyzós edzéseket illetően..
Hát majd meglátom nekem mennyire jön be ez a snowboard, :-) Párom szerint lesz ott hiszti :-D
Ma pihenő nap van az edzésben, tegnap próbáltam kőkeményen hasizmozni is de ez a legutálatosabb dolog szerintem..
Ja meg a kitőrés is az de most kombinálom padon fenekezéssel, nagyon kemény de legalább érzem, hogy hatott még másnap is :-D
Régen ki akartam próbálni a spininget de már nem tetszik, hülyén hangzik de nekem monoton, pedig zene is megy közben :-)
gyorsan bekukk, mert mindjàrt indulunk.
Switching kicsit, mint a köredzés. Kombinàlja a spinninget a sulyzos edzéssel. a pulzus fontos. mindig vannak benne dinamikus fàzisok és piheno részek. én 3kört szoktam csinàlni, kb 45perc de nagyon izzadok töle és el is fàradok rendesen. Aztàn ha màr jol megy csinàlhatunk többet is, a sulyokat is lehet emelni. mindig 1sulyzos rész, 1 spinning, 1 sulyzos rész, 1 spinning..stb.. persze ez nem olyan specifikus edzés, mint amit Te csinàlsz.
en sem sielek jol, csak a férjem miatt muszàly. Szerintem a lànyom elöbb fog megtanulni jol sielni, mint én bàrmikor.... snowboard-ot sosem probàltam.
jo hétvégét mindenkinek!
Sziasztok jó reggelt! :-)
Mi az a switching? :-)
Mi majd Februárban megyünk snowboardozni, már várom az elősször megyek még síelni sem síeltem soha... :-D
persze a párom már profi snowboardos biztos lesz majd rajtam nagy röhögés :-D
sziasztok, csak most tudtam jönni, mert egész nap iton voltam: reggel bevàsàrlàs, mert holnap megyunk sielni es du edzeni voltam, jol elfàradtam. Itt most a switching a menö kangoo edzést még nem is làttam. kombinàlni szoktam a switchinget a sulyzos edzéssel és ha tudok 3x menni 1 héten, akkor az kardio ( mert ugye én fogyni szeretnék elöször).
Ja és azt akartam még nektek mondani a példaképpel kapcsolatban, hogy youtube-on talàltam videokat àtalakulàsokrol ( dagadtbol izmos test) és szerintem ez nagyon motivàl; làtni, hogy nem lehetetlen.
Én meg ha a pénzem engedi :-)
Az max karácsony után lesz azt hiszem....
Szia!
Nálunk is van ilyen és a kézis csapatomból járnak is páran oda is,azt mondják nagyon jó és nem utolsó sorban a társaság is szuper.
Ha időm engedné én is mennék...majd ha nagyobb lesz a fiam esetleg.
Szia :-)
Hát attól függ mit akar csinálni, kondizni vagy aerobik félére járni. Meg mit akar elérni.
Tegnap láttam a kangoo edzést a teremben, annyira jó nézni is, már alig várom, hogy kipróbáljam, bár ők már annyira tudják merre mikor kell ugrálni, hogy biztos az elején kicsit össze vissza megyek majd hozzájuk képest az ugrálásban :-D De nagyon jó a hangulat közben :-)
Szia!
Szerintem ha most kezdtél el egyáltalán tornázni kezdettnek RR is jó aztán majd ha belejössz elmehetsz edzőterembe is akár.
Szia, feszesebb és izmosabb látványosan nem nagyon leszel ezektől a tornáktól, aerobiktól sem, inkább fogyaszt és állóképességet fejleszt. RR sem attól néz ki így mert ugrál :-)
Kondizni muszály mellette, persze elérsz az ugrálással tornával is eredményeket de sokkal hosszabb időbe telik és nem annyira látványos.
Én heti 4szer járok edzeni kb.
Sziasztok jó reggelt! :-)
Jó kis izomlázam vana hátsó combomban, fenekemben, meg hasizom tájon,de ma is edzés lesz délután. :-)
Reggel nem bírtam ki és benyomtam egy melegszendvicset a joghurtra :-D
Én 52 kiló vagyok kb. de olyan 54 szeretnék lenni izmokkal.
osztozom a véleményen, ö nekem sem tetszik.
Viszont megvolt ma az edzés és jol érzem magam, nagyon. Holnap itthon a férjem, igy el tudok menni megint :o))
Most már én sem vagyok vastag!
Csak mindez egy jó fél évembe tellett! De megérte! Most 50 kg vagyok, és a gyemekem 4 éves.
De a szülés után... jajjj, nem szívesen gondolok vissza az akkori énemre! :)