Spirál - vérzés normalizálódása (beszélgetés)
Szia!
Nekem régebben volt spirálom, rögtön beállt és kb két nappal meghosszabbította és erősebb is lett. De ami nekem a legrosszabb volt, hogy éreztem ott van valami. Már levetettem és szültem is azóta, de még nem találtunk más működő megoldást.
Szia!
Nekem rögtön beállt! Ráadásul nem is volt meg annyira erősen! Az előző spirálnál viszont nagyon görcsöltem és erősen megvolt!
Ugyanilyen spirál van nekem is! Szerintem ez nem normális! Nekem soha nem volt meg 5-6 napnál tovább!
Bocsi!
A lányom oldalárol írtam! Átmásolom a sajátomba!
Szia!
Nekem rögtön beállt! Ráadásul nem is volt meg annyira erősen! Az előző spirálnál viszont nagyon görcsöltem és erősen megvolt!
Ugyanilyen spirál van nekem is! Szerintem ez nem normális! Nekem soha nem volt meg 5-6 napnál tovább!
Goldlilym van, most tartok a harmadik vérzésemnél, ez a 11. nap. (az elején volt pecsételős, meg a végén is). Az első spirálos vérzésem 15, a második 13 napig tartott. Amúgy sem volt kevés, 6-7 napig szokott tartani spirál nélkül is.
Az orvos mondta, hogy legalább 3 hónap kell amíg beáll a (megváltozott) normális szintre. Az imént viszont belenéztem a tükörbe, és egy színtelen zombit láttam benne megint, nem beszélve arról, hogy úgy is érzem magam, reggel alig bírok felkelni még akkor is, ha kialszom magam :P
Mindent egybevetve nagyon elbizonytaladontam megint, hogy kell-e ez nekem, és érdekelne, nektek spirál mellett mennyi idő volt, mire beállt a vérzésetek a normális szintre?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki hány nap alatt kezd normalizálódni a kuki?
- Használhat a hormonális spirál (pl. Mirena) az erős vérzésre?
- Iszonyú erős vérzésem van a spiráltól.Van valami praktikus tanácsa valakinek hogyan lehetne mérsékelni az erősségét?
- 4.napja tettek fel spirált, normális az alhasi görcs és a vérzés?
- Két hete vetettem le a Mirena spirálomat. Mikor számíthatok az első vérzésre?
- Vérzés spirál felhelyezése után