Spárga baconszalonnában recept
A Spárga baconszalonnában hozzávalói:zöld spárga
bacon
A Spárga baconszalonnában elkészítési módja:
A zöld spárgának csak az alsó harmadát hámozzuk meg és kemény végét levágjuk(kb 2-3 cm-t).Forrásban lévő sós,vajas vízben 12-15 percig főzzük.Lecsepegtetjük,majd 3-4 szálat összefogunk és baconba tekerjük.Tepsiben egymás mellé sorakoztatjuk a tekercseket és addig sütjük,míg a szalonna ropogós nem lesz.
Különleges ízű,elég laktató étel.Érdemes köretet is készíteni mellé.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: mongi, 2007. máj. 26. 22:01
A spárga baconszalonnában elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.