Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Spanyol Gazpacho (Andalúziai eredetű hideg zöldségleves.) recept

Spanyol Gazpacho (Andalúziai eredetű hideg zöldségleves.) recept

A Spanyol Gazpacho (Andalúziai eredetű hideg zöldségleves.) hozzávalói:
Uborka
paradicsom
fokhagyma

almaecet
bazsalikom
zsemlemorzsa.


A Spanyol Gazpacho (Andalúziai eredetű hideg zöldségleves.) elkészítési módja:
A meghámozott uborkát és paradicsomot felaprítjuk, turmixgépbe tesszük. Apróra vágott fokhagymadarabkákat teszünk hozzá ízlés szerinti mennyiségben. Pici sóval, egészen kevés alma ecetettel, bazsalikommal ízesítjük, felturmixoljuk. A simára turmixolt levest behűtjük, egészen hidegen tálaljuk.

Kánikulában nagyon jól hűsít és pótolja az elvesztett ásványi anyagokat.
Spanyolországban zsemlemorzsával meghintve tálalják.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A spanyol gazpacho (andalúziai eredetű hideg zöldségleves.) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook