SOTE II. Szülészete - tapasztalataitok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én november elején fogok szülni a Sote II-n. Engem is érdeklenének infok a felújítás állásáról, és az aközbeni működésről, valamint a szülésfelkészítő tanfolyamról is.
Előre is köszi, ha valaki tud infot.
Sziasztok.
Engem is érdekelne.2011-ben Gál Emese volt a szülésznőnk s nagyon-nagyon jó emlék fűz a szüléshez.Ezúton is gratulálok neki a babájához!
Így én is keresek...vagy esetleg a szülésfelkészítő tanfolyam érdekel még.Tud valaki valamit róla?
Dr.Sára Levente.Sok kismamával beszéltem,nagyon meg voltak elégedve a doktor úrral.Rengeteget segít szülés közben.Szerintem messze menőkig a legjobb orvos.Türelmes,megértő,lelkiismeretes.Bármit meg lehet vele beszélni,figyel a betegeire.Jó választás,mindenkinek csak ajánlani tudom!:)
Azon kívül magánrendelésén is el lehet érni:
1012 Budapest, Várfok u. 15.
Bejelentkezés: 06-1 / 213-9780
Sziasztok!
Sobel doktort ismeri valaki? Tapasztalat?
szia!
jó rég nem írt senki!én is ott szültem,pontosabban született a kislányom tavaly novemberben!
vajúdó van!ott is bent lehet a párod,csak ha valakit vizsgálnak akkor kiküldik!nem zavaróak az apukák,mert mikor már beindul a buli akkor visznek a szülőszobára!
Sára Leventénél szültem,szuper doki!
szülésznő nekem nem volt fontos,mert nem akartam!nem tudom mennyiért vállalják,pont elég volt akkor a dokit is fizetni!
a szobák pedig szuperek,ne aggódj azon,hogy kettesbe legyetek! a leendő apukának lesz elég intézni valója tehát nem lesz ott veled mindig és akkor csak egyedül vagy!a csecsemősök nem igazán járnak fel oda a szobákba!
6 ágyas kultúrált szobák vannak.nekem nagyon jó volt a társaság és volt kitől kérdezni ,mert első babám!
Mi 2008-ban szültünk ott - nagyon meg voltunk elégedve. A doktor bácsink magán ( külsős ) - javaslatára nem fogadtunk külön szülésznőt. Azt mondta, aki bent van - és vele szokott "dolgozni " mind nagyon rendes, és ha fogadok, lehet, hogy egy 24-órás műszak után rángatjuk vissza, ami senkinek nem jó.
Sajnos a nevére nem emlékszem a szülésznőnek, de egy szűk 40-es, kifejezetten duci hölgy volt. Maximálisan nagyon meg voltunk vele elégedve, rengeteget segített, és nagyon kedves volt!
Vajúdóból nincs külön 1-ágyas, csak a közös, de apuci végig bent lehet ( kivéve, ha valakit vizsgálnak, akkor megkérik őket a távozásra időszakosan ).
Szülés utáni 1-ágyas van, 10 000 ft/napért, de:
másik emeleten van, mindenki bejárkálhat ( ami szerintem nem túl nagy előny frissen szülés után ), apuci bent lehet látogatási időben, más is, csak mindig egyesével.
Garantálni nem tudják, hogy lesz 1-ágyas, az mindig lutri.
Először én is 1 ágyast szerettem volna, aztán a nagy rohanásban nem lett, amit nagyon nem bántam meg, mert a többiek is sokat segítettek, és így sokkal könnyebb, volt, mint egyedül.
Egészében véve én maximálisan meg voltam elégedve, a nővérkék sokat segítettek, általában kedvesek is voltak.
Én tuti oda mennék másodjára is.
Nem bizony. Sőt, én dec 18án szültem reggel (hajnal fél 3-ra értünk be), de 16án délelőtt bementünk a kórházba, mert lett folyásom, és a dokim javasolta hogy menjek be inkább megnézi, nem-e magzatvíz kezdett szivárogni. Namost dec 31-re voltam kiírva, de az uh szerint jan 7. Eszembe nem jutott hogy ilyen közel a szülés, és bizony még bent figyelt az intim piercingem. Pechemre akkor is ez a már elnézést, de debil szülésznő jött faggatni, hogy mikor kezdődött a folyás, ne tudjátok meg a hajamat leordította hogy mit képzelek én hogy még nem vettem ki...
Hiába mondtam hogy még nem terveztem szülni, de
pont leszarta. Ezek után összeteszem a két kezem hogy nem Ő vizsgált meg akkor, szerintem tuti leugrottam volna a vizsgálószékről...
Én is elolvastam a cikket, utólagos engedelmeddel. Szerintem decemberben, amikor én szültem, szerintem még ott dolgozott...
Legalábbis amig a saját szülésznőm beért volt szerencsém egy hasonló testalkatú+modorú szülésznőhöz...
nekem nem volt fogadott szülésznőm, de Móni és Kinga nevű nagyon aranyos volt velem, velük szültek.
viszont olvasd el a vaklárma c cikkemet, sajnos őt nem tudom, hogy hívják és remélem nem dolgozik már ott
Igen, ráadásul nem is olcsó! Nekem Tigyi Zsuzsi volt, nekem nagyon szimpatikus, elég határozott csajszi:) És tudja mi a dolga. A tarifáját megírom priviben ha érdekel.
Ellenben nem árt megkérdezned az orvosodat is, hogy kivel dolgozik szivesen, nálunk úgy volt hogy a dokim megkérdezte, hogy "anyáskodó" vagy "határozott" jellemű szülésznőt szeretnék, és úgy ajánlott. Nálunk a Párom "anyáskodott" felettem, így határozottat választottam:)
Ki volt a szülésznőd?
Ha fogadod, akkor mindenképp tarifás, ugye?
Köszi!
Ez nekünk nagyon fontos
rétibaba köszi!
danama igen nagyon aranyos!
ha felfogadnám a doktornőt és egy szülésznőt, akkor csak elintéznék :D
További ajánlott fórumok:
- SOTE II szülészeten melyik módszerrel császároznak? Átvágják a hasizmot vagy csak széthúzzák?
- SOTE I. vagy MÁV kórház szülészete?
- Tudja valaki, hogy a SOTE II. sz. Szülészeti klinikán mikor rendelnek az ambulancián?
- Angolul beszélő szülésznő a SOTE I. szülészeti klinikán?
- SOTE II. sz. szülészet. Szült ott valaki mostanában? Tapasztalatok?
- Mi a rendelési idő a SOTE II. Szülészeti és Nőgyógyászati ambulancián?