S.O.S. Internetes vásárló, aki nem is vásárló! CSALÓK! (beszélgetős fórum)
Tudom már régi a fórum de azért megírom hátha olvassa valaki.
FIGYELJETEK itt a Hoxán is van egy csaló aki jópofizik aztán meg simán átver.
Terméket megrendeli,feladatja utánvétes csomagként és nem veszi át a csomagot 10 nap alatt.
Csak hiteget hogy átveszi.
3300.-Ft -omba került hogy megbíztam benne.
Pedig tudta kisgyerekes vagyok és kemoterápiás kezelésre járok,tehát szükségem lenne a pénzre.....
Anyagi károm nekem sem volt, mikor csalókkal kerültem szembe. Hitelt akartunk felvenni, de időben rájöttem a csalásra
feljelentettük őket, és 3 év után fogták el a csajt, a pasijával. Másoknak anyagi káruk is volt. Sztem egy próbát megér.
"nigériai csalásnak" hívják:-)
a bankszámlaszámra csak rátenni tud pénzt, levenni nem. Ha nem adtál meg semmi egyéb adatot. ?
BANKSZÁMLASZÁMMAL NATURE NEM LEHET VISSZAÉLNI!!!
KELL HOZZÁ TÖBB MINDEN! AMI MÁR KIMERÍT EGY CSALÁS FOGALMAT!!!
DE VANNAK JÓ KEYPROGRAMOK AMELYEK NETEN KERINGENEK!!!
ÓVATOSNAK LENNI!! MAI HELYZET EZT KÍVÁNJA! POSTAGALAMBBAL MÉGSEM UTALHATUNK!!! :-D
Épp ezaz, utánajártam, rákerestem 1-2 dologra és kijött egy angol oldal, ahol már emberek százait csapták így be.
Én is félek, nem tudom mit csináljak. A rendőrség nem foglalkozna vele, mert nincs anyagi károm...
Még jó, hogy idoben rájottél, hogy kamu az egész...
Én a helyedben tuti megszuntetném a bankszámlámat és nyitnák egy újat. Macerás tudom, de fo a biztonság...az ilyenek sokmindenre képesek. Sok szerencsét
Egy oldalon árultam egy készüléket, aztán majdnem egyből írt "a vásárló".
Angol nyelv, neki nagyon tetszik és mikor és hogy tudnánk egyeztetni. A duma : a fiának kellene Nigériába küldeni. Bankon fizet, azonnal, csak írjak adatokat.
Én hülye belementem, majd jött a levél, hogy a bankja "óvatos" így először csak a postaköltséget küldi, majd ha elküldtem az árut, akkor azt elküldöm a bankjának és egyből utalja a pénzt.
Ott kezdtem gyanakodni, majd valami 'fake' bankos ímél jött, hogy ott a pénz, csak várják a postai papírt... Írtam a nőnek, hogy felejtős, ha nincs itt először a pénz.
Tud valamit kezdeni az ilyen csaló a bankszámlaszámommal és a telefonszámommal (ami előfizetéses...)???
Később rákerestem a "bank" telefonszámára és ez egy csaló brigád, ugyanaz a duma mindenhol, ezerszer fel lettek jelentve, szal KAMU.
Járt már így valaki? Mi ilyenkor a teendő?
Segítsetek!!
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Lehet tenni valamit az internetes csalók ellen?