SOS! 3 éves fiam zokogva ébredt, fülfájásra panaszkodik. Fájdalomcsillapítón kívül mi adható? (tudásbázis kérdés)
Nem netes tanácsokkal akartam kikúrálni, láthatod, hogy éjjel tettem fel a kérdést.
Jártunk ma már orvosnál.
Sürgősen lássa fül-orr-gégész.Ő tud speciális fülcseppet felírni.
Mi az Otipax-ot használtuk,az bevált
sópárna
tudod hogy kell csinálni?
ugyanez volt nalunk egy hate, fiam este 10 korul ebredt, egyre erosodott a fulfajasa, ejszaka kozepen bevittuk az ugyeletre- Nurofent kapott, az ugyeletes orvos azt mondta, hogy nem latja pirosnak a fulet, hazajottunk. Nagyon rosszul aludt, reggel lattam, hogy folyik a fule, kifakadt, a haziorvoshoz elmentunk, nem ertette, hogy nem lattak ezt ejjel. Irt fel antibiotikumot, meg labadozik. Tobb napig magas laza volt, a Nurofent kapnia kellett. Egy szteroidos fulcseppet is irt fel az orvos.
Remelem szerencsesebben jartok, jobbulast a fiucskanak!
Nurofen, paracetamol es ha orvos pirosnak latja a fulet- antibiotikum.
Most hirtelen lett fajdalma?
nem mindig szabad melegíteni!!
tudni kell, hol a gyulladás a fülben!
További ajánlott fórumok:
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Mert panaszkodni jó.. (?)
- Kisfiam orrfújáskor fülfájásra panaszkodik. Semmi láz, alapon nem fáj neki, minimálisan folyik vizesen az orra. Van valami tanácsotok?