Sors vagy szabad akarat? (beszélgetés)
Egyszer részt vettem egy jósláson, volt rá lehetőség. Akkor éppen kapcsolatban voltam, azt mondta a jósnő, hogy 1-2 év múlva komolyabbra fordul a dolog az adott emberrel,azóta elválltak útjaink.
Azóta megismerkedtem egy másik emberrel,jól éreztük magunkat együtt aztán egyszer csak azt mondta, hogy tartsunk szünetet, szeret velem lenni, de mivel nem tudunk találkozni ez így értelmetlen. Nem tudom, lehet, hogy a sors akarta így .
Vagy amikor nagyon borús az ég, de tudod (hiszed), hogy a felhők mögött süt a Nap.
Aztán amikor elvonulnak a felhők, akkor ténylegesen süt a Nap!
A hit, bizonyossággá válik!
Nekem volt pár ilyen dolog. Hívhatjuk CSODÁNAK is, pedig csak kellő hit és türelem kellett hozzá!
De az NAGYON!!! :))
Nehéz ügy, de igazából mindegy hogy kis dolgokban vagy nagy dolgokban gondolkodsz.
Amiben eddig hittél, de mára már bizonyosság, azt nem tudod meghazudtolni.
Így már értem.
Bár belegondolva nem tudom, történt-e velem olyan, amikor a hitből bizonyosság lett. De ez csak az én gondolatom a tapasztalataim során.
Csak a fordítottjára tudok példát, amikor a Duna fölött hatalmas a köd, nem látni semmit és az ember szinte elveszettnek érzi magát, de közben tudja hogy a köd mögött ott van a víz és ott vannak a házak.
Úgy, hogy tapasztalattá alakul, amiben eddig csak hittél. Akkor lesz bizonyosság és tudás! Már nem csak hiszed, hanem ténylegesen tudod!
A hit viszont önmagában egy komoly lépcső, amíg az embernek kétségei vannak a dolgokat illetően. Addig a hit erősíti a személyiséget.
Csak később válhat bizonyossággá, amikor már meggyökerezett a hitben!
Veleszületett adottság. A csaj férje is reiki mester, csontkovács .
Vannak ettől durvább dolgok is ....
Most ha ide kiirom vagy hülyének néznek,hogy zakkant vagyok ,vagy azt hiszik hazudok .
Én nem szoktam addig kételkedni, míg be nem bizonyosodik, hogy átdobtak azon a bizonyos palánkon :D
Vagy annyira szembeszökő a hazugság, hogy már én szégyellem magam helyette :D
Szóval vannak ilyen jós asszonyok, és nem tudom, honnan szedik a tudományukat.
Jaj, félre ne értsd, kérlek! Nem a szavadban kételkedtem!!! De annyira durva, csak jár az agyam, hogy lehet ez ...
Persze, hogy én se hittem volna. És látod, bejött.
Hűha....azt pontosan nem tudom,ez valamikor télen történt,a jóslat.
3 év 3 hónap 3 nap a határidő. Hülyeségnek tartottam 😆
Úgy meg főleg,hogy az előző pasival mindent elsöprő love volt.
Aztán jön egy nő,és azt mondja ,hogy lesz egy 3.? Te sem hitted volna el szerintem.
A másik részét sem ,hogy a következő pasi ( akit már most ismersz) lesz rövid időn belül.
Jah azért 11 év után feleségül vett ....
Amit itt írtam a teljes igazság .
Egészen elképesztő!
És mennyi idő telt el a jóslás meg az események között?
Nekem jósolt egy csaj ,nem hivatásos de nagyon érti.
Azt mondta ,a jelenlegi pasimmal egy szőke nő miatt lesz vége . De rögtön jön egy másik ,és nekem nagyon jó lesz .
Wtf? Minden szava bejött...nem tudom,sors vagy mifene,de 3 hét alatt történt minden.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- utolsó kettő vagy egy betűvvel, sorrend marad a betűknek pl: nappali-liga- akarat
- Elrendelés vagy szabad akarat?
- 13 hós kislányom szabad akaratából elválasztotta magát, de még van tejem. Hogyan apasszam el?
- Létezik szabad akarat?
- Munkajogban járatos valaki? Ha visszamegyek dolgozni a GYED lejárta után, mi a sorsa a GYED alatt összegyült szabadságomnak?
- Budapesti- belvárosi- duci vagyok, közös KITARTÓ sétákhoz/ futáshoz keresek szintén a nagy súlyfeleslegétől szabadulni akaró sorstársat...:)