Munkajogban járatos valaki? Ha visszamegyek dolgozni a GYED lejárta után, mi a sorsa a GYED alatt összegyült szabadságomnak? (tudásbázis kérdés)
9. Jekaterina
2009. márc. 15. 07:20
Ki kell venni az addig felgyülemlettet, legalábbis mi így csináljuk.
8. a900f63755
2009. márc. 14. 20:20
Nálunk egyből le kell tölteni a szabit és csak utána állhatok ténylegesen munkába.Én a felgyülemlett szabira távolléti díjat, átlagbért kapok.Ha a gyereked 2 éves kora után mész vissza, akkor jár a GYES a gyermek 3 éves koráig alapesetben.A GYES mellet napi 8 órát dolgozhatsz.
Én 1 hónappal a előbb beküldtem a GYES igénylő papírokat és szerencsére 1 nap csúszásom sem volt miatta ( pénzkiesés ).
7. pmjudit (válaszként erre: 5. - Gabcsyka)
2009. márc. 14. 20:02
A szabadságod ideje alatt, az alapbéredet kapod.
Igen, igényelheted mellette a gyest is, de intézd időben! :))
6. Zorg27
2009. márc. 14. 20:00
Nem, ha már lejár a gyesed akkor rendesen a munkabéreddel kell számolni, hisz már munkaviszonyban leszel újra.
5. gabcsyka (válaszként erre: 4. - Zorg27)
2009. márc. 14. 19:59
Köszi, azt szeretném még megkérdezni, hogy ezt milyen jövedelemmel számolják el? Valóban igaz, hogy mellette a gyesre is igényt tarthatok?
4. Zorg27 (válaszként erre: 2. - Gabcsyka)
2009. márc. 14. 19:56
Szia!
Az összes gyes, gyed alatti időre járó szabadságodat egyszerre fogják kiadni, tehát mikor lejár a gyed még jó sokáig otthon leszel mielőtt vissza mész dolgozni!!
3. 1eb84e4bad
2009. márc. 14. 19:53
helló, azt kiveheted, ugnúgy jár a gyed alatt is, mintha dolgoznál.
2. gabcsyka
2009. márc. 14. 19:29
A kérdésem az lenne, hogyha visszamegyek dolgozni a gyed lejárta után, mi a sorsa a gyed alatt összegyült szabadságomnak?
1. gabcsyka
2009. márc. 14. 19:27
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni olyan Hoxástól aki munkajogban járatos, vagy munkaügyesként dolgozik, vagy munkaügyesként dolgozik. El
További ajánlott fórumok:
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Jár-e szabadság gyes, gyed után?
- Hány nap szabadság jár, ha Gyes után visszamegyek dolgozni?
- A GYED alatt összegyűlt szabadságok hány százalékával rendelkezik a munkáltató?
- Hogyan történik a szabadság kiadása, ha GYES mellett visszamegyek részmunkaidőben dolgozni?
- Ha 4 órában dolgoztam 3 évig utána gyesen voltam ha visszamegyek 6 órába dolgozni mennyi szabadság jár nekem.?