Sony laptopról mi a véleményetek? (tudásbázis)
én azon zongorázom ha a nyavajakórság engedi immáron 10 éve
de ellustul a szemétláda ha többx telepíted újra ...mert bolhafészekbe nyúlsz véletlen...szrtem rendben van az
Koszi! Ma reggel megkerdeztem egy kollegamat akinek szinten sony van es meggyozott. Es ti is, koszi a segitseget!
Akkor szombaton irany a bolt! de varom mar!
Ja meg valami, a wirelest ugye jol fogja?
Mert ugy tudom, hogy pl az uj Dellek igen gyengek e teren, es az egyik szomszedomnal latom is, hogy az uj Delljevel a lepcsohazba jar skypolni, mert nem fogja a wirelest rendesen. ( kozos a router /modem a foldszinten)
nekem is több mint 2 éves a vaio-m, intel procival.
az aksi tényleg használódik, de szerintem így sem rossz: míg korábban 5-6 órát simán bírt egy töltéssel, most "csak" olyan 3-4-et.
:) persze nem a szine miatt vennem, nem vagyok az a fajta aki kinezetre vasarol. De ha mar van szines, miert ne? :)
A masik jelolt a 499 £ os Lenovo szinten i. c. proci, viszont dupla annyi hard drive es memoria. hmm
Hú ez nekem nagyon pink :)
Nem tudnék folyton hozzáöltözni :)))
Igen, es hogy egyaltalan eszreveszem- e a kulonbseget.
Szombatig kifundalom mi legyen.
A Lenovo Intel Core kerul annyiba mint a Sony Dual Core.
Ami a legjobban tetszik az Sony pink intel core, 529 £ ( magyar arat nem neztem) .
Meg varok azert Sony velemenyeket :)
hát ezt te is tudod, hogy van az elektronikában.. kicsivel többért azért kicsivel jobbat kap az ember
sztm inkább azt fontos végiggondolni, hogy kihasználod-e tényleg azt a különbséget?
Koszi az eddigieket :)
Meg azon tanakodom, hogy fizessek egy kicsivel tobbet , es legyen intel core proci , vagy jo a duel core is?
most mult 7 eve hogy vettem azt a vaiot amirol most is potyogok. szeretem! :)
sosem volt semmi gondom vele, szervizben nem jart. joparszor ujra kellett rakni, de 7 ev alatt azt hiszem ez ertheto. szoval csak pozitiv velemenyem van rola!
Sziasztok!
Az 5 eves Lenovo laptopom ma az orok laptopmezore tavozott :(
Van valakinek tapasztalata a Sony laptopokrol?
Vagy maradjak a Lenovonal?
További ajánlott fórumok:
- Mini laptopról mik a tapasztalatok?
- Hogyan kell letakarítani a laptopról mindent és újrarakni az operációs rendszert is?
- Hogyan lehet fényképeket átmásolni egyik laptopról a másikra?
- Apple laptopról mi a véleményetek?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy hogy lehet Linpus Linuxot törölni egy új laptopról?
- HP Pavilion SleekBook 15-b001sh C6T19EA laptopról van valakinek tapasztalata?