Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sonkás vagdalthús recept

Sonkás vagdalthús recept

A Sonkás vagdalthús hozzávalói:
50 dkg marhahús
25 dkg főtt, füstölt tarja
2 zsemle
2 tojás
tej

bors


A Sonkás vagdalthús elkészítési módja:
A húst a tarjával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomott zsemlét, a nyers tojásokat, a törött borsot, a sót. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt!) Az anyagokat összedolgozzuk, majd kizsírozott őzgerincformába (tepsibe) tesszük, és sütőben 35-40 percig sütjük. Tálra borítva saját levével megöntözve tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sonkás vagdalthús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook