Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Somlói piskóta recept

Somlói piskóta recept

Elkészítési idő 60 perc

A Somlói piskóta hozzávalói:
4 tojásból piskóta
vanília puding és
csoki puding főzve
dió apróravágva
mazsola
csokis nápolyi
tejszínhab


A Somlói piskóta elkészítési módja:
Tálba tesszük a kockáravágott piskóta felét, beleszórjuk a fele mazsolát, diót, apróravágott csokisnápolyit ( sportszelet ). Leöntjük a csokipudinggal. A megmaradt piskótát megint szétszórjuk rajta és a diót mazsolát csokisnápolyit is. A végén leöntjuk a vaníliapudinggal.

Melegen is fogyasztható, hűtőből 2 napig.
Izlés szerin a kiszedett adagokat tejszínhabbal lefújjuk.
Több féle ízű pudingot lehet használni, Pl: banán, puncs ...

Nálunk mindíg sikere van !


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A somlói piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook