Somlói piskóta recept
60 perc
A Somlói piskóta hozzávalói:
4 tojásból piskóta
vanília puding és
csoki puding főzve
dió apróravágva
mazsola
csokis nápolyi
tejszínhab
A Somlói piskóta elkészítési módja:
Tálba tesszük a kockáravágott piskóta felét, beleszórjuk a fele mazsolát, diót, apróravágott csokisnápolyit ( sportszelet ). Leöntjük a csokipudinggal. A megmaradt piskótát megint szétszórjuk rajta és a diót mazsolát csokisnápolyit is. A végén leöntjuk a vaníliapudinggal.
Melegen is fogyasztható, hűtőből 2 napig.
Izlés szerin a kiszedett adagokat tejszínhabbal lefújjuk.
Több féle ízű pudingot lehet használni, Pl: banán, puncs ...
Nálunk mindíg sikere van !
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2008. febr. 7. 15:38
A somlói piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.