Sokszor egész nap alig eszek, aztán este(9 és éjfél között)... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hát ami azt illeti, én is mindig este vágyik éhes. Mindegy mit és mennyit eszek nap közben.
Viszont egy év alatt 25 kilót fogytam úgy, hogy 6 után már nem ettem, bármennyire is kívántam. A nasit sem vontam meg magamtól meg kb ugyanúgy eszek mint régebben, persze már kevesebb kell. Szóval az esti éves valószínűleg hizlal. Engem legalábbis.
Érdekes módon napközben alig vagyok éhes. Este meg csak a kaján jár az eszem. De tartom. És még mindig fogyok, pedig műtét miatt majd egy hónapja szinte csak fekszem.
Valahol azt olvastam h a hormonokon múlik az egész.
Nehéz ügy ez a mikor mennyit és mit eszünk kérdés.
Szerintem ha te az esti órákban eszel főleg, azzal nincs baj, csak vigyázz arra, hogy az emésztőrendszered tudjon pihenni, regenerálódni is eleget két evés között.
Ez ugyanolyan fontos, mint az, hogy mit eszel.
Én este 6 körül eszek utoljára és másnap 10-kor először.
További ajánlott fórumok:
- Mi ez a kapcsolat köztünk, egészséges férfi nő között ez a fajta kapcsolat, mit érezhet irántam?
- 24 hetes terhes leszek a két ünnep között, ekkora tervezünk pihenést olyan helyen, ahol termál víz van. Veszélyes lehet?
- Petefészek szúrás, és petefészkek közötti szurkálás mit jelenthet?
- Ez egy egészséges kapcsolat fiú lány között, lehet jobb hogy továbbálltam?
- Tudja valaki, hogy mi a különbség a petefészek átjárhatósági vizsgálat (HSG) és a petefészek átfúvás között?
- Az egészségügyi dolgozók ingyen utaznak a buszokon, vonatokon stb. Bárhova utazhatnak, vagy csak a lakóhely-munkahely között?