Sok mindenről kell lemondanod a kevés fizetésed miatt? (akik föleg minimált keresnek....) (beszélgetés)
Szia!
Igaz, én nem minimálbért kapok, hanem gyed-et, de sajnos annyi felé kell a hiteltörlesztéseket fizetni, és a rezsit meg létfenntartást is pénzelni kell, hogy semmi nem marad abból a 70.000 Ft-ból. A telefon előfizetésre szerencsére, most lejárt a 2 év hűségidő, azt is visszamondtam, így már feltöltőkártyás vagyok, hogy spóroljak vele. Fodrászhoz nem járok, magamnak vágom, festem itthon, de a hajfestést is abbahagyom, hogy spóroljak rajta. Nehéz, de jövőre rosszabb lesz, mert akkor már csak a gyes-t vehetem igénybe, ami huszonezer Ft, dolgozni meg nem tudok a gyes alatt, mert nincs kire hagyni a fiam. :( Szórakozni, nyaralni nem megyünk.
Hiába dolgozunk többet, de a kiadásaink is mindig csak nőnek....
Sajnos nem lehetünk meggondolatlanok és könnyelműek.
Oh hát igen, rengeteg dologról. Nemhogy minimálbért nem kapok, hanem semmit. Munkanélküli vagyok...
Egy fizuból vagyunk, szórakozni nem járunk, itt külföldön fodrászhoz sem. Ruhákat kínaiból veszünk (bár ez már akkor is így volt, mikor még M.o-on laktam). A Lidl-ben vásárolunk, itt az a legolcsóbb...
Szóval ez van...
nekem nem a kevés fizetésem hanem a sok fix kiadásom miatt kell az "elhagyható" dolgokról lemondani...
sajnos...ez még a hangulatát is rontja az embernek...
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Szeretnél egy jó kis csapatba tartozni, ahol mindenről dumcsizunk írj
- Kétsorosok mindenről
- Vitamentes fórum mindenről
- Babucik és anyucik fóruma mindenről ami érdekes
- Hogyan érintene téged - háztartásodat - ha egyik napról a másikra egyszercsak nem kapnád meg a fizetésedet? (Ha gyesen vagy akkor a párod)