Sógornőméknél "vérre menő" vita volt ma ebédnél. Segítsetek eldönteni! (beszélgetés)
Pürésíteni kell, nem darabosan. De ahány ház annyi szokás.Ki hogy szereti.
Én átpaszírozom.
Én is egyből erre gondoltam...
Amúgy a gyereknek nem lehetett volna azt mondani, hogy sógornőd viszont így csinálja, és kóstolja meg, hogy így milyen...nem hiszem, hogy "vérre" kéne menni ezért...
Hali!
Az az igazság, hogy életemben nem csináltam még vadast, de édesanyám konyhán dolgozik.
Otthonra ugyan mixelik a zöldséget - mármint a családom női tagjai, akik mellékesen majd' mind konyhások :) - de a sulis menzakaját nem mindig. Az, hogy ott karikában van e a zöldség, vagy pürésítve kizárólag attól függ, hogy mennyire vannak elkésve a menüvel :)
nem egyben van benne!:)
mi meg azon vitáztunk a munkatársammal,hogy melyik az igazi resztelt máj?Ő állította,hogy csirkemájból van,én meg hogy sertés májból!Na végül is,abbahagytuk a vitát! :)
Köszi a megnyugtatást, olyan rendesek vagytok:)
Le is fogom ültetni ide a hoxához a sógornőmet, hogy lenyugodjon, és hogy mutassa meg a párjának is:))
Mondjuk nekem is furcsa, hogy ebből miért kell ekkora problémát csinálni.
Mixelve van, kész..
Emberek úgy tudnak ragaszkodni az igazukhoz, hogy borzalmas.
Én is arra gondoltam, hogy annyi gyereknek nem sz@rakodnak mixeléssel talán:)
De hogy a férje is ekkora f...szfej.
Sajnálom szegény csajszit, mert azt mondta, hogy ő bírja a kritikát, ha túl savanyú, sós, stb, akkor azt rendben van, hogy megmondják neki.
De hogy az általa főzött kaja nem az, ami, ez már sok neki:((
Én is nézegetem a neten, én is mindenhol olyan receptet találok, hogy mixelve.
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek Eldönteni egy vitát? Felrobbanok a dühtől
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Hogyan tudnám eldönteni, hogy van-e Isten, illetve melyik vallás az igazi?
- Jön a vihar... eléggé félünk. Vannak "praktikák", amivel csillapítható a félelem? Vagy fejben kell eldönteni?
- Hogyan lehet eldönteni egy gyógymódról, hogy hatásos-e?
- Hogyan lehet eldönteni, hogy kiben bízhat az ember?