Skype egyenleg(kredit) (beszélgetés)
A lényeg az,hogy számítógépről tudsz bárhova,bármilyen telefonra hívni,és téged is tudnak hívni akár vonalas telefonmról,(csak legyél bekapcsolva).
Kipróbáltam,Németországból vonalasról visszahívtak.
www.neophon.hu oldalon regisztrálsz,
postán lehet venni neophon feltöltőkártyát,és bepötyögöd mintha mobilt töltenél fel.
Aztán már használahtod is.
NeoPhone kártyát ismered?
Én már használtam,mivel skype egyenleget problémás lett volna feltöltenem,(nincs bankszálám)
1000 Ft-os kaparós kártyát vettem a postán,pár Ft/perc díjért vezetékes telefont hívtam Svájc,Németo.
Az enyém Németországban van és ott vett mobilt, ő magyar vezetékest kb 20 ft/perc hív.
Ha mindkettőtöknek van internet és tudtok skypeolni akkor ingyen van. Nézzen körül az ottani mobilszolgáltatóknál szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Magánnyudíjpénztár-reálhozam - pár napja miért nem működik az egyenleglekérdező?
- Magán-nyugdíjpénztári egyenlegem 408986 Ft. Ebből kapok vissza? Átlépek államiba. Munkatársam kap vissza, egy másik pénztárnál van.
- Egyenlegértesítő leveleken a pozitív egyenleg mindig tartozást jelent?
- Akik az ING-nél vannak, kaptatok már egyenleget a nyugdíjszámláról?
- Ha OTP fiókból OTP-s számlaszámra utalnak, akkor miért nem jelenik még egy óra után sem az egyenlegen?
- Hogyan tudom kikapcsolni a Skype egyenlegemet, hogy ne vonja havonta az összeget?