Skype az ex-től (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Skype az ex-től
....és az a rossz aki feldobja ezt a tökéletesnek tűnő házasságot :) Tudom.Én igy jártam.Igaz nem azért mert feltűnt a múltamból valaki, de rájöttem 14 év után,hogy nem ez az amit szerettem volna.Mindenki elítélt a döntésemért,felelőtlennek mondtak mert 2 gyerekünk van.
Nem bántam meg a döntésem.
"tökéletes" házasságok úgy születnek, hogy meg akarnak felelni. Szülőknek, a társadalomnak, a helyi elvárásoknak. És a másiknak. Az önbecsapás egy idő után a felszínre kerül, főleg akkor, ha beüt a szerelem. Ha két ember szereti egymást, olyannak, amilyen és nem azon fáradozik, hogy megváltoztassa a másikat, vagy várja, hogy majd megváltozik, az a két ember tud együtt élni boldogan.
"tökéletes házasság" amikor vége, a szomszédok: Hihetetlen, hiszen olyan szép pár voltak és olyan boldogoknak tűntek.....
Lényeg a lényegben, neki kell éreznie,hogy szeretne e találkozni vele :)
De hová is tűnt a cikkünk írója? Lehet,hogy már azóta taliztak is :D
Csak az az egy baj, hogy ésszel nem lehet szeretni. Csak racionális döntéseket hozni. Ha tudatában van, hogy a szíve egy álmot kerget, akkor nem szabad engedni, de ha nem tudja????
Mondtam, a nagy racionalitásba időnként beköszönt a szerelem és mindent lerombol...szétdönt... De két értelmes felnőtt tud beszélni....feltétele a felnőtt eq-ban....
Bocsika! Azt írtam: "biztos jót" feladni.
A tény, hogy megírta ezt a cikket nekem nem súgja azt, hogy problémája lenne a mostani kapcsolatával.
Igaz, leírta, hogy inkább ésszel szeretik egymást, mint szívvel; de valljuk be: sok "szívből lángoló" kapcsolat egy idő után eljut erre a szinte. A kivételek nagyon szerencsések.
Talalkozz vele!Azutan is tudsz merlegelni.
Attol meg nem kell feladnod az eletedet,amit idaig kialakitottal.Az is lehet,ha szemelyesen talakozol vele,mar nem erzed azt a tuzet mint akkor.Az internetes beszelgetes nem adja vissza azt az erzest,amikor szemelyesen talkozol valakivel.
Igazat adok neked és a döntésed is jó volt, hogy a szívre kell hallgatni, boldog vagy és ez a fontos.
A cikkírónak is így kellene, találkozni a pasival és dönteni a szíve szerint. Az észérvek nem elegek egy boldog kapcsolathoz.
Szia!
Szerintem hagyd magad sodrodni az arral, eljed a mindennapi eleted, beszelj vele, mint barattal, a sors megoldja majd. Kialakul merre hany meter. :)))
Nem kell senkihez, semmihez gorcsosen ragaszkodni, agyalni napokig, honapokig valamin. Az ido mindent megold, csak hagyni kell. Sajat tapasztalat amugy. :))
Ha szerelmes lennél a jelenlegi párodba, soha nem jutott volna eszedbe ezt a cikket megírni. Bezsebelted volna bókként az exed találkozási tervét, lehet, hogy találkoztál is volna vele, aztán élnéd tovább az életed.
Csakhogy. Hiányzik a szerelem az életedből. Ha pedig egy nőnek hiányzik, akkor keresi az érzést, akár ilyen áron is, hogy régit kotorgat elő. Én elmennék a találkozóra és eldőlne azonnal: a szerelem érzését akarom veszettül, vagy még mindig az exbe vagyok belezúgva.
Bármelyik érzés is tör elő benned, fájó a hiányérzettel élni.
valaki előttem azt mondta: "nem szabad megalkudni" Ez nagyon igaz. Saját magadat becsaphatod, de ennek ára van.
Ha én az eszemre hallgattam volna évekkel ezelőtt, most Angliában élnék és boldogtalan kirakatfeleség lennék egy gazdag pasi oldalán.
De a szívemre hallgattam és most igaz, hogy tök csóró vagyok, de szerelmes:) Jól döntöttem.
szerintem is van még érzelem, ill. a kérdés, vajon most működne-?
Az hogy találkozzatok-e csak attól függ milyen a jelenlegi kapcsolatod, ha nem olyan, hogy úgy érzed neked már más nem kell, és az írásból úgy néz ki... akkor én találkoznék a sráccal, max jót beszélgettek, kivel mi történt, kicsit felkavar, de aztán jó emlék lesz, de aztán az is lehet több is lehet... ez majd ott elválik, és tőletek függ...
igen, egyáltalán nem biztos, hogy folytatni akarja...de azért az elárul valamit, hogy találkozni akar, pedig a távolság nagy, a cikk írója külföldön él...a férfiak elég kényelmesek, csak úgy barátkozás kedvéért nem kéregetnek el skype címeket és nem keresnek meg valakit négy év után...
ez nem puszta megemlkezés szerintem....persze tévedhetek :)
én 8. évet töltöm a párommal, előtte egy csupán 3 hónapos járásom volt egy sráccal, mégis ha meglátom zavarba jövök... de akkor is a párom szeretem!
Szerintem az hogy felkavarja ez őt, ez természetes, de hogy ennyire előre szaladt a cikk író, hogy házasság, karrier feladása valóban gyanús... ;) Lehet a srácban ilyen fel sem merült.
én meg nem értem, hogy ennyiből mért is gondolod, hogy újra akarja kezdeni?
Nem lehet hogy egyszerűen csak kíváncsi Rád?
Párom is találkozott egyszer régi nagy szerelmével én is tudtam róla, stb, én is találkoztam újra egy régi majdnem szerelemmel, kíváncsiak vagyunk egymásra kivel mi van, akár személyes beszélgetés is lehet, de ez még nem jelenti, hogy akarnánk egymástól valamit, egyszerűen csak egy emlék, és kíváncsiak vagyunk azóta kivel mi van. Ennyi.
Könnyen lehet részéről is csak erről van szó.
Egy másik volt páromnak egy sms-t nem lehet küldni, pedig anno ő szakított, hogy jaj barátok maradhatunk, aztán egy sms-re is alig bír visszaírni, azt hiszi már akkor akarnék valamit? A fenéket! Csak néha jó megelkézni egymásról, aki valaha fontos volt nekünk, semmi több, és megy tovább a saját életünk a Párommal, de néha meg lehet állni. S nincs semmi titok sem ebben.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Nem hall a másik fél, ha skype-on beszélünk!
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?
- Ez Skype vírus lehet? Mit tegyek?
- Nálatok sem kapcsolódik most a Skype vagy a gépemen lehet a probléma?
- Hogyan lehet 1 laptopra 2 skype címet telepíteni?
- Mi van a gépemmel ha az alábbi pluginek nem válaszolnak: Skype Toolbars?