Skorpió-Nyilas vs Skorpió-Skorpió. Melyik az összeillőbb pár? (beszélgetés)
Persze hogy , nem "csak!" a horoszkop dönti el :)De , nem art ha , van nemi fogalma az embernek 1-1-jegyröl az alapvetö tulajdonsagokrol. Kulönben is a nyilas , mint minden tuzjegy , szeret koczkaztatni :)
Na , mondjuk en is nagyon bator es retenthetetlen vagyok de , skorpio erdeklödesere , biza fölhuznam a nyulcipöket es iszkolnek arkon,bokron keresztul -:(
No, azért arra vigyázok! Mármint fogamra.Elég drága dolog az már manapság.:)
Végülis semmiképpen nem a horoszkóp dönti el.
Látod! Szerinted az alapján mi össze sem illünk a férjemmel, mégis vonzottuk egymást 17 éve, s 15 éve házasságban élünk.
Szóval lutri ez rendesen.
2-skorpio egyenlö fel kent all egymassal szemben , nagyon jo , belsöseges kapcsolat lehetseges !
Mig Te mint nyilas könnyen otthagyhatod a fogadat :)
A mi párosításunk pont ilyen. Azaz skorpió férj és jómagam nyilas. Nem igazán hiszek ebben, de azért vannak a jegyek jellemzőiben nagyon találó dolgok ránk nézve. Én vagyok a lazább, a könnyebben átlépőbb dolgokon. Ő az akaratosabb, magábafordulóbb, önmarcangolóbb. Szerintem kell a nyilas könnyedsége a skorpió nehéz természete mellé, sokmindenen átsegítheti a kapcsolatot.
A két skorpió szerintem hamar megmarná egymást, nem?
Nekem halak volt az előző pasim, hát...nem volt a legjobb. Előtta bika...na ő jó. Bika-skorpió a legjobb párosítás szerintem.
A nyilastól félek.
Az első pasim nyilas volt...Hááát gyenge nekem:-)
A második ( a férjem) skorpió!!
Na ő már hasonló temperamentumú, és imádom!
Szerintem skorpió-skorpió:-)
nálunk bejött:-)
Nehez a nyilast oltar ele vezetni , mert szerzetes tipus :)
De , 1-skorpio meg ezt is kepes megoldani :D
Skorpió vagyok egy nyilas pasival lassan 5. éve, sztem nem rossz párosítás, igaz sztem sem a horoszkóp a döntő!
Az ikrek jegy nálam sem vált be, Nekem túlontúl szabadszellemű :)
Skorpióm még nem volt.
Nem tudom, hogy melyik az összeillő, de azt igen hogy a skorpió és a bika az igen. Én bika vagyok a párom skorpió és tök jó.:))
sajnos volt iker párom. Na az katasztrófa. brrrr.....
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Szerinted melyik az igaz vallás?
- A hét melyik napján szültél?
- 23 éves bika lány, és 33 éves kos pasi összeillő páros?