Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét (beszélgetés)
Gyomorgyurvel fogytam le 45 kilot. 110 kilorol 65-re. Nem bantam meg igaz tobb mint 3 evig tartott.
Kitartast mindenkinek!
Morca volt az én példaképem:-)
Én 20 kilót fogytam le 2010 novemberétől kb másfél év alatt és azóta sem híztam vissza :-)
Sziasztok! :)
Örülök, hogy vannak jó kis sikersztorik, ha nem bánjátok, én olvasnám a hozzászólásokat, ezekből szeretnék erőt meríteni a diétámhoz.
20 kg-tól szeretnék megszabadulni, biztos sok hasznos tanács van ebben a témában. Köszi Nektek, majd ha sikerül, én is leírom ide, hogyan sikerült a diétám.
Sok sikert továbbra is Mindenkinek! :)
Valéria
Sziasztok jaunár 3,án kezdtem a fogyást. 130,2kg val most 99,7 kg vagyok. 39 éves két fiú anyja 18 és 16 évesek.Semmi extra, 1200 kcal diéta és mozgás heti 5x 40-60 perc.Volt kéthónapnyi meállás amikor hiába csináltam a diétát alig ment le pár kiló.De hála az égnek már megy megint. A cél a 73 kg az még -26 kg., jövöő év tavaszára lesz meg.
[link] ha valakit érdekel hogy telt a 8 hónap:) és hogy fog a még hátralevő........
Mindenkinek jó fogyást!
Sziasztok! Már túl vagyok a 4. X-en, sőt lassan elérem az 5.-et, de azért talán érdekes az én történetem is. Februárban 93 kg-ról indultam, most 73 vagyok, ez 20 kg mínusz. A Medifat táplálkozási tanácsok figyelembe vételével étkezem. Ennek lényege, hogy hetente 3 napon tartok salaktalanító napot (gyümölcs-, zöldség-, joghurt- vagy rizsnapot; ilyenkor csak gyümölcsöt, párolt v. főtt v. nyers zöldséget, zsírszegény és cukormentes joghurtot v. kefírt illetve 15 dkg főtt rizst v. bulgurt 30 dkg párolt zöldséggel napi 5 alkalomra elosztva fogyasztok). A többi napokon zsír és szénhidrátszegény ételeket eszem. Fontos, hogy naponta 5-ször étkezzek és sok folyadékot fogyasszak. Persze nem mindegy, hogy milyen folyadékot, mert van olyan, ami dehidratál (kávé, tea) illetve az alkohol és a cukros üdítők. Ja, természetesen a szénsavas italok sem jók. Legjobb a tiszta víz, esetleg a szénsavmentes ásványvíz.
Az étkezésem mellett a mozgásról sem feledkezek meg. Reggelente tornázom (főként nyújtások, ébresztőnek, esetleg némi hasizom fér még az időmbe). Hetente végezetem a callenetics tornát, de erre most már szervezett formában nincs lehetőségem, mert megszűnt, ahova jártam. Ezért most elkezdtem heti 2 alkalommal taj csira járni. Ezen kívül, ha van időm, hetente 2-3 alkalommal tornázom (Norbi, Réka v. Béres A. valamelyik DVD-jére). Most szerettem volna infraszaunázni hetente 1-szer, de az első alkalom után, amikor 2-szor mentem, már nem volt kabin a fodrászatban. Elvitték, mert nem volt rá elég a kereslet - állítólag. Majd keresek másik helyet. Nyáron úszni jártam és olyankor szaunáztam (hagyományos).
Szóval, így. A lényeg a táplálkozás és a mozgás!
Meg is kérdeztem a férjemet, hogy válasszon, mellbőség, vagy derékbőség.
Szerinted melyiket választotta?
Most, hogy már nem a fogyás a cél, könnyebben megy. Egy ideje elfogadtam a súlyomat, hogy nőiesebb lettem, vannak melleim, s már nem múlna el borogatásra, ahogy régebben az öcsém poénkodott velem ezen. Van, aki először látott, s 10 percenként megkérdezte, hogy áruljam már el, honnét akarok fogyni.
Mindannyian tudjuk magunkról, mit akarunk, hol látunk némi eltérést a kívánatoshoz képest.
Tehát így pont mindenkinek megfelelnék, csinosnak tartanak, csak én nem érzem magamat úgy.
A mozgás pedig ahogyan Mazsi-drazsi mondta egyszer, hiányzik, s azért szoktam vissza rá.
Csodaszerekkel pedig nem próbálkozok. Kaptam elképesztő jó tanácsokat, amik beváltak.
A leghihetetlenebb: kihagyni az olajat, margarint, vajat, s csak zsírt használni, s beindul a fogyás. S tényleg. Ezt előtte nem hittem volna el.