SHEWEE-mert pisilni kell (beszélgetős fórum)
Nekem van műanyag SheWee-m.
Nem a mindennapokban használom, de sokszor jól jön. Pl. rally, ami szabadtéren van. Előfordul, hogy nem az erdő mélyén van a pálya, hanem mezőn, ahol nagyon távolra el lehet látni. Na ott legyen nő a talpán, aki leguggol!
Vagy 24 órás vonatút Montenegróba. Nem ám kényelmes és tiszta IC, stb, hanem fapados járat. Ha azokra a WC-kre bárki is ráülne (akár úgy is, hogy papírral körberakja), hát lelke rajta. Nekem így kényelmesebb :)
És igen, kis vízzel átöblítem használat után, és szagtalanul veszem elő a következő használatkor.
m... Sook sook hozzá szólást elolvastam, először is, fesztivál, toi toi... Kényelmes. Nekem van.
Másrészt, combizom? Mond ezt egy izom-izület gyulladásos fiatalnak aki ha akar se tud guggolni, akkor is szar találmány? :S (maradjon otthon ne menjen sehova? Persze persze)
Egyszerűen csak azon vagyok ki akadva hogy komolyan törlés nélkül pisilés után? Akkor már magam alá is hugyozhatok, hogy használja más közszem elött? Még magába a wc-be rendben, van aki tud adni választ?
Maga a papír verzió csodáslatos lenne, de nem lenne az drága?
Szóval nekem van, de a GoGirl jobban tűnik képek alapján, csak otthon használtam egyszerű-nagyszerű, de egy picit tényleg macera...
1. pisilés.
2. törlés mert a fene akarja hogy hugyos legyen a bugyi
3. zacskóba visza helyezés akrobatikus mozdulattal, óhatatlan ide ida csöpögtetés -.-
4. ha van még zsepid törölj.. visza helyezni táskába
5. keresni egy viszinylag higénikus mosási lehetőséget mire újra vizelsz... Bár az "egésséges" vizelet steril, mégis úgyhiszem, kell az az öblítés.
Más tapasztalat??
No de ha a világon egyedül lennék a problémával, senkinek eszébe nem jutott volna kiokoskodni ezt az eszközt, mert ugyebár nem én voltam.
Másfelől a hólyagzáró izom nem egészen úgy működik, mint a combizom vagy a karizom, hogy még ki sem gondolom, az agy már küldi az üzenetet és már meg is mozdult (feszült vagy ellazult). Egy cscomó mindenki nem tud pisilni pl. akkor, ha nézik, ha siettetik, vagy ha ideges, akkor sem, ha tele a hólyagja. Szóval simán kéne tudni, vagy nem, nem tudja mindenki.
Nekem nem azért nem szimpatikus, mert cikiznének, hanem azért, mert nem gondolnám, hogy ezt így lehet használni, ahogy a videó bemutatta.
Csak lehúzni a sliccet és minden ok?
Tényleg rosszul vagy összerakva vagy a combizmod még sem jó:)
Simán képesnek kell lenni arra, hogy megtartsd magad a lábaiddal és közben elengedd magad és pisilj.
Nekem nem okoz problémát, ha feltétlenül szükséges nyilvános vagy sokak által használt wc-t használnom.
Nem foglalkoztat?
Törlés nélkül pisi után??? Kényelmetlen, csíp, stb.
Kézmosás nélkül wc után??? Ha mást nem is de a kilincset megfogom, így már a kézmosás nélkülözhetetlen.
Én úgy oldom meg ezt a kérdést, hogy nem megyek be nyilvános wc-be. A munkahelyemen is csak azért használom, mert hárman használjuk csak.
Egyébként, ha nem ülünk rá a wc deszkára, akkor az a minimum, hogy felhajtjuk, hogy ne arra fröccsenjen ha fröccsen. Nem értem az embereket, hogy miért nem érdekli őket mit hagynak maguk után...
Igazad van. De sokan írják itt, hogy combizom így meg úgy. Na most az én combizmaimmal nincs különösebb gond, megtartom én magam, csak épp elég rosszul vagyok összerakva (de tényleg), ugyanis ha feszítem a combom, nem tudom elengedni, amit el kéne. És amúgy tényleg épp ezek a feszes combú nők spriccelik tele a Wc-deszkát, mert nem ülve pisilve lesz az olyan, amilyen:(
a papír ülőkevédő még a legjobb megoldás, ha valakinek ez a cső túl bizarr. Amúgy én a papírverziót vettem meg, nem kell elöblíteni, csak kidobni, ahogy más női papírhulladékot is.
Azért egy kérdés azokhoz, akik attól félnek, hogy valaki meglátja őket vagy a lányukat egy ilyen eszközzel, és cikizni kezdi, vagy kineveti: nem az a minimum, hogy a kisebb-nagyobb dolgokat másoktól félrevonulva csináljuk? A cső az nevetséges, de mások előtt pisilni vagy másokra rányitni teljesen kulturált? Nekem ez furcsa.
Én nem néztem meg a videót, és nem is foglalkoztat a törés, kézmosás problémaköre.
Csak egyszerűen utálom, ha a nők lepisilik a wc deszkát!!!!!
Én meg néztem a videót, de azt nem láttam, hogy a nő megtörölte volna magát.
Nem kellene?
A nők ezt már rég tudják...:/
Szerintem mindenki meglepődne, ha tudná, hogy az ilyen-olyan nő nyavalyákat és gombás biszbaszokat elsősorban nem a wc deszkától, hanem a partnertől szerzik be.
Aha! Van már papirból is...
Jó, mert így már a nőknek is menni fog a WC mellé pisilés. :D
Megnézted a linkelt videót a kezdő hozzászólásban?
A fórumot csak összevonták.
Akkor nézz rá még egyszer.
Ami a videón van, azt viszonylag egyszerű hordozni, tárolni, tisztán tartani meg nem is kell.
További ajánlott fórumok:
- Sokszor kell pisilni...normális ez?
- Nem szól, ha pisilni kell, pedig nincs gond a WC-vel
- A kisfiúknak mikor kell megtanulni állva pisilni?(És hová? bili: nehéz beletalálni, wc :túl magas)
- Fiacskám végre szól ha pisilni kell, de a nagydolog még mindig bugyiba megy. Hogy tudom rávenni, hogy azt is a wc-be kell?
- Hogyan vegyem rá a fiam, hogy szóljon, ha pisilni kell?
- Hogyan kezelnéd, ha a gyerek időhúzásra kitalálja pisilni, kakilni kell?