Sertéskaraj Erdészné módra recept

6 szelet sertéskaraj
20 dkg gomba
6 szelet gépsonka
15 dkg sajt
kis fej vöröshagyma
2 dl tejföl
só
bors
kevés olaj
A Sertéskaraj Erdészné módra elkészítési módja:
A kivert, sózott és enyhén borsozott karaj szeleteket kevés olajban hirtelen kisütjük. A zsiradékjában üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és átpirítjuk a szeletelt gombát. A húsokat kiolajozott tűzálló edénybe helyezzük. Erre rakjuk a hagymás gombát, gépsonka szeletekkel bevonjuk, reszelt sajttal meghintjük. Tejföllel leöntjük és sütőben rózsaszínre sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Teráz, 2007. okt. 16. 17:37
A sertéskaraj erdészné módra elkészítési módja és hozzávalói.