Sertésfelsálból milyen egyszerű receptet tudsz? (tudásbázis)
9. Frenszy
2010. nov. 21. 10:19
Nagyon köszönöm mindenkinek! Szerintem csinálok fokhagymás szeletet. Imádom a lila káposztát, sajna ma nincs itthon, de holnap biztos veszek. :)
8. 6f7760b318
2010. nov. 21. 10:12
Tejfölös husi! Pörköltnek megfőzöd a szeleteket pár szem babérlevéllel, majd kiveszed a husit. A szaftot mustáros tejfölös liszttel behabarod, leszűröd, majd vissza a szeleteket, és összerottyantod! Tésztával, nokedlivel, isteni finom!
7. Sutyi111
2010. nov. 21. 10:09
Hagymával,fokhagymával,egy paprikával lesütni,fehérborssal szórd meg.Mondjuk hagymás tört krumplival fini,és valami savanyúval.Jó étvágyat.
6. 7f1efd4c7b
2010. nov. 21. 09:13
Én lecsós szeletet szoktam csinálni petrezselymes krumplival belőle.
5. mmacus
2010. nov. 21. 09:09
Én, mivel az sovány husi, jó szaftos fokhagymás szeletet sütnék belőle, krumplipürével, párolt lila káposztával.
4. pgiz
2010. nov. 21. 08:54
Brassóit készíthetsz belőle, egyszerű, gyors.
3. Cepheus
2010. nov. 21. 01:34
Bármit, amit combból készítenél.
Mondjuk felönteni vízzel, hogy ellepje, és egyben megfőzni szétnyomott fokhagymával, sóval, borssal, és a végén óvatosan körbeforgatni-pirítgatni a kicsi pecsenyeszaftban.
Melegen bármilyen főzelékhez feltét, vagy kihűtve jól illik hidegtálakhoz, majonézes salátákhoz.
2. Frenszy
2010. nov. 20. 23:53
Neten csak bakonyi szeletet találtam. Meg valami töltöttet. Tudnátok ajánlani esetleg más receptet is sertésfelsálból? Köszi :)
1. Frenszy
2010. nov. 20. 23:52
Sertésfelsálból milyen egyszerű receptet tudsz?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Tud valaki nagyon jó pogácsa receptet, ami egyszerű és nem élesztős? Nem kell, hogy sajtos legyen vagy ilyesmi, csak jó puha :)
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Tud valaki egy egyszerű és gyors paradicsomleves receptet?
- Tuti finom csokitorta receptet keresek! Az sem baj, ha egyszerű..