Semmelweis Egyetem (SE-ETK) - Dietetikus szakirán (beszélgetés)
Sziasztok!
Én most fogok érettségizni és az érdekelne, hogy a dietetika szakon milyen és napi hány órára számíthatok?
Bocsi, h. csak most írok, rég jártam erre.
Felvételi tárgynak sok mindent elfogadnak, de könnyebb, ha biológiából érettségizik, mert akik infóval, meg ilyesmivel kerültek be, most nagyon le vannak maradva...
A ponthatár 380 körül volt, bár ez nagyon változó, most kb 20 ponttal magasabb volt mint az előző évben és ha jól tudom most változik megint a pontrendszer :S
Kolesz van (Angyalföldön), de a 8000 fős karra 200-250 férőhely van. Ha jól emlékszem most olyan 40 elsőéves került be (nem csak dietes hanem az egész ETK-ról)
Remélem nem írtam túl későn :)
A lányom még csak harmadikos gimista, de ő is ide akar jelentkezni. Lenne pár kérdésem: miből kellett felvételizni, mennyi volt a ponthatár? Van-e kolesz és hol?
Gratulálok a felvételedhez.
Hali!
FELVETTEEEEEEK:D:D
Van esetleg más gólya is erre?
Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar (SE-ETK) - Ápolás és betegellátás- Dietetikus szakirán
Sziasztok!
Mindenkit várok ide, aki szeptembertől (2010.) ide szeretne járni, vagy aki erre a szakra jár/járt!
Bármilyen információt szívesen veszek a fórumon a szakról! Mennyire nehéz? Milyenek az órák, tanárok, Zh-k, vizsgák?...stb.
Ezenkívül bármilyen információt szívesen veszek az Esti képzésről is! (Heti hány óra, mennyivel nehezebb, mint a nappali..stb.)
Dietetikusként dolgozók hozzászólásait is várom! (Tapasztalatokat, hol dolgoztok, mennyi az átlag fietés..stb)
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- MISKOLC - Semmelweis Kórház - TAPASZTALATOK
- Szerinted ha fogyni szeretnél egy dietetikus tudna neked segíteni?
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Mik a tapasztalatok a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáról?
- A Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika hol van helyileg?
- SOTE dietetikus szakirány