Sellőcomb :), szerintetek? (beszélgetés)
Irigylem.
Bárcsak nekem is lehetne!
Néha egyszerűbb szó nélkül hagyni.
Nekem annyira rosszul esett a sok iskolai csúfolódás a nevem miatt, hogy nemrég teljes nevet változtattam. Hétköznapi nevet viselő családtagjaim nem kis megrökönyödésére. Ők azóta is a régi néven szólítanak, de már nem zavar, mert TUDOM, hogy nem úgy hívnak! :D Fura ugye?
(A vezetéknevet is megváltoztattam, visszavettem azt a nevet, amiről politikai kényszer miatt magyarosítottak a sváb felmenőim.)
Nem tudom, jó-e vagy rossz, hogy az alkati hibák vagy az annak tartott formák átváltoztatása nem ennyire egyszerű. A névváltoztatásom inkább arra példa, hogy valóban egy életen át tudja zavarni az ember ha valamije - legyen az akár a neve- valami miatt kényelmetlen, nem szereti.
Sajnos amióta az eszem tudom azt hallgattam,hogy vékony vagyok tehát lettek ebből fakadó problémáim.Mostmár túl vagyok rajta de iskolas eveimre nagyon ranyomta a bélyeget.
De megint más ha egy gyerek mondja meg az is ha egy felnőtt,azért azt nem tudom megérteni..
Én "védeni" is ugy probalom magam h ne legyek sértő,pedig mikor egy púpos nagy hasú igénytelen ember kritizál tudnék mit mondani :D
Alkati kérdés is, kinek milyen a lába. De akinek nem ilyen, és addig fogy, míg "át lehet lőni egy focilabdát a lába közt", ezt fiúktól hallottam!!! - az nem szerencsés.
Ha Neked így kényelmes, az a lényeg.
Nem arról van szó (legalább is én nem arról beszélek), amikor a két comb járáskor nem fér el egymás mellett a hájtól, de egyszerűen van olyan, akár ha sportolókat is megnézel, hogy összeér a combja, mert ő ilyen.
Nem kellene senkinek egy adott sablonná alakítani magát. Mindannyian más alkattal születünk, és ez így is van rendjén. A baj az, ha külső hatásra folyamatosan elégedetlen magával az illető.
Engem nem érdekel kinek nem tetszik,hogy rés van a combjaim között nekem így kényelmesebb mint amikor nem volt.Akinek az tetszik keressen olyat csak ne kezdjen kritizálni mert azt viszont nem szeretem.
De vhogy az emberek mindig bátrabbak ha a sovany emberrol van szó simán megy a fik*zás de ha én mondanám hogy jó nagy a koffer le kellene faragni már lenne felháborodás.
Te jó Isten, ilyen divat van/volt, és ezért célozzák meg ennyien a "ne érjen össze a combom" kinézetet?
Látok ilyen lányt naponta, egyrészt csak nézek, hogy van ereje egyáltalán mozogni, másrészt rondán X így a lába, amit valamivel több izomzat azért el tudna takarni.
Az a baj ezzel, hogy ez is egy véglet.
Ahogy a nagy lyuk a lábak között (Modellek), úgy a vastag, löttyedt, összeérő comb sem az igazi.
Vannak átmenetek és ugye fontosak az arányok is...
Baromság :(
Alkati dolog, vagy ilyen, vagy olyan,
ez nem divat kérdése!
Végülis az a férfi akinek nem tetszik a gap, annak akkor sem tetszik, ha ennek nevet adunk vagy reklámozzuk, ugyanez vonatkozik a vastag combokra, van, akinek az nem tetszik.
Mondjuk a környezetem nem sellőcombnak hívja, hanem stílusosan "prosciutto di San Daniele" (vagyis sonka), van, akinek tetszik, van, akinek nem. Egy izmos comb általában összeér, de ha valakinek O lába van, annak izmosan sem ér össze.
Hülyén nézne ki, ha mindenkinek egyforma lenne a combja is, mert akkor ha csak sonkacombok lennének, mit kezdene az, aki a gazellalábakra izgul, ha pedig csak vékony combok lennének, akkor hol találna magának valót, akinek a sonkacomb a bejövős? Részemről mindenki maradjon az, ami, illetve abból hozza ki a maximumot (ha úgy tetszik, ne is hozza ki, az ő dolga), mindenféle ilyen beskatulyázás nélkül:)))
Egy újabb ostoba hülyeség, amivel a nőket taszítják testképzavarba, megfelelési kényszerbe, és kisebbségi komplexusba, azért, hogy :
a, el tudjanak adni nekik egy rakás baromságot és
b, továbbra is fenntartsák a nőelnyomó kultúrát.
Még SOHA nem terjedtek a neten cikkecskék és irányzatok arról, hogy egy férfinak hogy kell kinézzen mondjuk a szegycsontja vagy egyéb genetikailag kódolt nyomasztó ostobaság.
Agyhalott és rossz szándékú, aki kitalálta, agyhalott és opportunista, aki terjeszti.
Undorító.
Igazad van, ez már régen nem arról szól, hogy mivel szedjük fel a pasikat.
Hát sajnálom őket...
Anyam borgass!
Ennyire nem lehetnek hulyek a nok!
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- "Te nem dolgozol, ezért én zajonghatok"- monjda anyám. Szerintetek?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- "Hála pénz" Szerintetek normális, ha egy orvosnak hála pénzt adunk? Milyen alapon adsz pénzt egy orvosnak?
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?