Segítsetek!18 éves vagyok, és nincs pasim... (beszélgetés)
Dög Ella:P
:DD
egy van, de tudom el kell őt is keserítened, mert foglalt vagy.
:)
Topiccimen kivül..
..szabad barátnőd nincs?:))
miért?
Egy csomó szabad barátom van,mindegyik kész főnyeremény....bár igaz nem a netről ismerem őket.
Nem cáfolsz, mert nem írtam olyat, hogy nem lehet a neten ismerkedni-nekem is volt ilyen kapcsolatom.
De TE nem hiszem, hogy keresni tudsz NEKI egy pasit. Én erre céloztam...
ööö, a hsz. az igen elcseszett humoromból táplálkozva íródott.
de egyébként cáfolnálak neten lehet ismerkedni, csak 45 év alatt kicsit necces.
Szia!
Szerintem nincs konkrét válasz a kérdésedre.Én is jártam ebben a cipőben.De szerencsére én már megtaláltam az igazit(19évesen!):)Mi a vonaton ismerkedtünk meg,teljesen véletlenül.Sose tudhatod,hogy mikor találkozol az igazival.
Szia!
Az én barátnőmnek 27 évesen lett az első igazi pasija.Addig nem volt neki, eleinte eljárt bulizni, mindenféle rendezvényre,végül ezekre sem, mondván ott sem lehet ismerkedni.Mindig azt mondtam neki,hogy menjél mindenfelé,mert senki sem fog hozzád bekopogni,hogy xy vagyok és szeretnék veled megismerkedni.Erre mi történt?A munkája miatt nyilatkoznia kellett a helyi TV-nek, ahol persze kiírták a nevét és este mire hazament az egyik ismerőskereső internetes oldalon jelentkezett nála egy srác, randira hívta.Először nem akart elmenni, de rábeszéltük.Most pedig már 1 éve együtt vannak.
Szóval ne keseredj el, csodák mindig vannak!
Járj el otthonról, ismerkedj, és előbb-utóbb meglesz az igazi!:-)
Kedves álommanó!
A várakozás is, a sokféle jó közé tartozik. Kár lenne lemondani róla - mondhatod. Amennyiben, nem értené, akinek mondod, hozd példának a karácsonyi várakozást, vagy más, ehhez hasonlót.
Nem állt szándékomban megbántani Téged... (sajnálom, ha úgy túnt, beléd akarok kötni...) Bocsi!
Csak komolyan vettem a kiíró problémáját.
Semmi bajom a véleményeddel. Ha pedig a fórumokban mindenki elmondhatja a véleményét, akkor talán Lovretics Gerti is.
További ajánlott fórumok:
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Gyesen vagyok, nincs pénzem de válni akarok... Mit tehetek?
- Mérges vagyok a pasimra, 7 év, szakítás vagy sem?
- Lombikprogram 5 hetes terhes vagyok és a doki szerint embrió nincs
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?