Lombikprogram 5 hetes terhes vagyok és a doki szerint embrió nincs (beszélgetős fórum)
Ti lányok hogy vagytok???Növekednek a picik??
Szia, csak most olvastam, nagyon sajnálom :(. Remélem, nemsokára sikerül, addig is sok erôt és kitartást kívánok! Sikerülni fog!
igen van csak nem szeretnék az időből kiszaladni meg már nagyon szeretnénk egy csöppséget akit ölelhetünk puszilhatunk stb.
Sajnálattal olvasom hogy most nem sikerült de fel a fejjel még van időd próbálkozni :)
Szióka szép nagy pocakód van :)
Szia remélem jól vagytok!!! puszika
Köszönöm de az élet megy tovább majd jön egy újabb próba
mi jól vagyunk, minden rendben a babával!:)
Ez van sajna csajszi....Remélem ti jól vagytok
Nagyon sajnálom. Sajnos tudom milyen érzés.
Sziasztok sajna muszály volt az abortúsz tegnap elvégezték,de remélem mindenki jól van!!!
Nagyon szorítok neked, hátha!! Ha az orvos szerint van még esély jövő héten látni valamit, akkor van még esély.
Sziasztok semmi jót nem tudok még mindig nincs se szikhólyag sem embrió az orvos azt mondta jövő héten vissza kell menni és ha nem lesz embrió akkor Abortusz !!!! Már csak egy csodába bízom ami úgyse lesz :(
Szerintem ne idegeskedj, az nem tesz jót a babának, amíg nincs se vérzés, se görcsölés, minden rendben van. Ha pénteken visszamész az orvoshoz már biztos fog látni valamit.
Azt a babát sajnos elvesztettük. Most 16 hetes terhes vagyok. Orvost váltottam, 7 hetesen voltam nála először, akkor már szépen látszódott a baba, vert a pici szíve.
Velem tavaly történt hasonló. A doki nem igazán mondott semmit, csak hogy még minden rendben, mert nőtt a petezsák. Kb 4-5 hetesen voltam nála először, a második vizsgálaton ráírta a papírra, hogy missed ab, holott ezután még nőtt a petezsák, és szabályos volt. Aztán amikor elkezdtem vérezni akkor jóformán lecseszett hogy mit nyafogok, amikor neki van olyan munkatársa, akinek a felesége folyamatosan vérzett a terhessége alatt. Majdnem bebeszélte nekem hogy normális hogy vérzek.
Szép napot minden kedves ismerősnek aki segített nekem kicsit helyre rázodni!!! :)
okés rendben nagyon aranyos vagy :) Szép napot neked!!
Jól van, ez egy kicsit megnyugtató. :)
Nagyon szorítok péntekre! Majd mesélj, ha tudsz!
Szia voltam múlt héten pénteken orvosnál..másiknál...és a babát még mindig nem látni,de azt mondta az orvos ez nem jelent még rosszat mert a petezsák meg folyamatosan növekszik..azt mondta még nem zsugorodik a petezsák addig lehet terhességről beszélni,és ő is azt mondta hogy van akinél 6 hetesen van akinek később látni az embriót...Most pénteken is kell menni...remélem fogom látni :))
Köszi az érdeklődést
Van valami híred esetleg azóta? Remélem, minden rendben!
Szia! Nekem 10 évesek múltak a kisfiaim, lombik eredményeképp. Mivel 10 éve volt (nagyon hamar elment), nem akarok túl okos lenni, de komolyan nem is értem, minek csinálnak uh-t 5 hetesen. Nekem vért vettek ilyenkor, ott már a HCG szint eléggé alátámaszthatja. De csak "hatja". 8 hetesen volt az első hüvelyi uh, pont azért, hogy addig se bolygassanak semmit. Akkor már két pici szív dobogott és utána 12 hetesen, stb, ahogyan kell. Az, meg hogy egyből elküld vetéltetni, kimondottan felháborodtam, mélyen együtt érzünk veled, hiszen mindannyian megéltünk ezt is, azt is. Ahogy mások is írták, ezt könyveld el egy információnak és menj valóban másik dokihoz, szonográfushoz (aki mondjuk ért is hozzá, nemcsak maszatol valamit a uh készülékkel) és remélem két hét múlva jó híreket fogsz írni. Drukkolok és reménykedj.
NMekem 2 lombikom volt, 1. méhen kívüli, s 2. sikerült, nemsoká születnek a babák, remélem rendben lesz velük minden.
De hátha 1 hét múlva jó híreket kapsz, mint itt mások is. Drukkolok!
Én nem hiszem meg azt mondták úgy kell számolni mikor már megvolt az eredmény...és neked amúgy sikeres volt a terhesség?
Azért kérdeztem mert én is lombikos voltam. Tehát leszívás 2 hetes, utána 2 hét múlva mikor kiderül, akkor ,ár 4 hetes terhességet kell számolni.
Nekem teljesen ugyan így volt.5 hetesen semmi,azt mondta a doki hogy ebből nem hiszi,hogy baba lesz,mert már többet kellene látnia.7 hetesen 2 pici szívhang :)
nekem 12 hetes korra az egyik baba sajnos felszívódott.érdekes volt,a 9 hónap alatt kis foltként végig lehetett látni,minden uh-on megjegyezték,hogy hű,az ott mi :)
Szia megvolt a leszívás utánna volt a beültetés és onnantól kellett számolni 2 hetet a vérvételre ott kiderült terhes vagy-e vagy sem...nos akkor voltam 2 hetes és rá egy htre kellet visszamenni U H-ra és most megint vissza kellett jönni...
További ajánlott fórumok: