Segítsetek, mit tegyek? Szerintetek szükség van esemény utáni tablettára? (beszélgetés)
én is szedtem 3évig fogamzásgátlót de nem bírtam a sok hormont,meg a hangulatváltozásokat..épen tegnap vettem hüvelygyűrűt,hogy ha megjön a menzeszem akkor felteszem..csak most közbe jött
egyébként msot nem rendszeres a ciklusom a fog.gátló abbahagyása miatt,és a múltkori esemény utánitól.Az előző menzeszemnek aug.1.-én kellett volna megjönnie..meg is jött mondjuk barnás volt és alig volt egy kevés,mert előtte hónapban tettem le a fog.gtlót.Az előző esemény utánit 08.08.-án vettem be,14.-én megjött tőle a vérzés,20.-án el is múlt.Ezért mondom hogy ha rendes ciklusom lenne,akkor most jönne meg holnap.De már így is fel van borulva a hormon rendszerem,ezért megint akkora lórugás nem tenne jót:S így pedig félek,pláne hogy most szerdán megyek új suliba,kedden költözök be A koeszba
szerintem nincs szükséged tablettára.
Ha rendszeres a mensid ne aggódj, de legközelebb vigyázzatok. Tehát a mensi első napjától számítva 14.napon van a peteérés.Akkor kell nagyon vigyázni, de utána olvashatnál az interneten.
Az esély mindig ott van... hogy terhes legyél...
Viszont... mivel holnap kellene megjönnie, és rendszeres a ciklusod, nem hinném, hogy peteérésed lenne, így azt sem, hogy terhes lennél.
De ha semmiképpen nem akartok babát, jobb lenne elmenni dokihoz, és felíratni esemény utánit... az a biztos.
Nehogy Te legyél az a bizonyos kivétel... :)
ennyire rosszak ezek a gumik?
én fogamzásgátlót szedek,ezért kérdezem?
sziasztok!
lenne egy kérdésem.
A barátommal kb.15perccel ezelőtt szexeltünk,és kiszakadt a gumi.Nem élvezett el bennem,és azonnal kivette mikor megéreztük hogy szakad..
DE! sajna pont 3héttel ezelőtt is így jártunk:S akkor előtte 2nappal múlott el a menzeszem,és vettünk esemény utánit..az után egy hétre meg is jött egy vérzés,és 5napig tartott.
Rendes ciklusom szerint holnap kéne megjönnie,csak gondolom az esemény utáni megzavarhatja a ciklusom
Szerintetek szükség van megint esemény utáni tablettára?????SEGÍTSETEK KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Tanácsra van szükségem!!! Kérem segítsetek!!!
- Segítségre lenne szükségem! Mit tegyek? Izgulok!
- Lányom lelkibeteg lett az iskolától, vagy a tanárnőjétől. Mit tegyek? Szüksége van pszichológusra?
- Számítógépes segítségre lenne szükségem, gondom van egy pluginnal! Mit tegyek?
- Mi a véleményetek az Escapelle esemény utáni tablettáról? Volt olyan akinek nem volt hatásos?
- Kismamák, akiknek hüvelykúpra vagy hüvely tablettára volt/van szükségük!