Segítsetek kérlek, hogy ma legyen bátorságom bevenni a Yarocen-t.! (beszélgetés)
A yarocent minden nap kell szedni, úgy alakul ki a hatása.
Xanaxot lehet alkalomszerűen is (de vigyázni kell, ha valaki rendszeresen szedi , akkor kialakulhat a függőség és kihagyás/csökkentés után nehéz eldönteni, hogy a gyógyszer megvonási tünete jött elő vagy tünet)
Látom,te sem fekszel korán:-)
Igyekszem csak a megszokott napi 2 xanaxra szorítkozni.Reggel és este.A délit,amit most adtak hozzá,nem mindig veszem be.
Talán kellene.
Ijesztő a Yarocen néha.
Minden éjjel horrorisztikus,zakkant álmaim vannak.Ez nem baj?
Köszönöm! :-)Sokat jelent,hogy velem vagy.
Működni fog,azt hiszem.
Szia!Köszönöm,azt hiszem igen,jó lesz ez.Kevesebb a dührohamom,és többször van kedvem próbálkozni az evéssel.Viszont nem alszom szerintem elég mélyen tőle.
Igaz kaptam egy felkavaró hírt,de múlt éjjel elég szörnyű rosszullétre ébredtem.Viszonylag hamar visszaaludtam és nem tudnám pontosan leírni mit éreztem,de nagyon rossz volt.
Sziasztok lányok!Nagyon jól esik a figyelmességetek :-)köszönöm..
Július 14-én kezdtem szedni.Egészen tegnap éjjelig csak jóról(legalábbis rosszról nem) számolhatok be.Engem napközben majdnem jobban álmosít,mint este.De egyre kevésbé.Viszont az orvosomnak most hétfőn ezt nem tudtam elmondani,mert 3 óra várakozás után hazaküldött.
Xanaxot és a Yarocent be szabad venni egyszerre?
Szia!
Mi a helyzet, hogy vagy, kezd már hatni a gyógyszer? :)
"
- Mikor várható a javulás?
- Rendszerint egy-két hétig eltarthat, amíg a Yarocen hatni kezd, és 2-4 hét után már valószínűleg jobban fogja magát érezni."
Ezt azért idéztem neked ide,hogy ne ijedj meg,ha nem hat azonnal! Egész biztosan fog hatni,csak van,kinél előbb,van,akinél később!
Szia!
Mióta megvan a gyógyszer mennyit szedtél be? És mitől félsz a gyógyszer kapcsán? Hogy rosszul leszel?
Nekem is van új gyógyszereknél félelmem, és nagyon tudok rettegni a lenyelés után pár percig, de utána ez abbamarad... nekem az a tudat segít, hogyha az első szemtől nem lett bajom, akkor a következőkbe se halok bele (allergiás legalábbis biztosan nem vagyok rá).
Szóval én azt tanácsolom gondolj erre! Hisz most is bevetted, féltél de semmi se történt! Akkor a következőnél miért lenne másképp? Most már csak maximum segíteni fog a gyógyszer a problémádon:) Nem tudom mennyire segítettem, azért hátha:))
Igen...ez gyakori
Ennél ritkább eset, amikor jól sül el.
És olyan is van, amikor az orvos kérdezi a beteget, hogy milyen gyszert vagy mekkora adagot kér. (a beteg korábbi tapasztalatára bízza)
És van, hogy szükség esetére javasol nyugtatót...
Én nem egyszer ésszerű határokon belül "szabad kezet" kaptam.
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam (2.5 éves) nem akarja bevenni a kanalas orvosságot. Mit tegyek?
- Tetoválás előtt milyen fájdalomcsillapítót érdemes bevenni?
- Mivel lehet bevenni az Aloe Vera gélt?
- Az L carnitine-t mennyivel edzés előtt kell bevenni?
- Kefalgin tablettából tényleg 2 tablettát kell bevenni, hogy hatékony legyen?
- A Cataflam mellé lehet más fájdalomcsillapítót bevenni vagy gyulladáscsökkentőt?