Segítsetek, kérlek Benneteket! (beszélgetés)
Több éves már itt ez a kezdeményezés, én most csak véletlenül láttam meg, és kíváncsiságból kattintottam ide!
Az lehet a gond, hogy nem derül ki a fórum címéből, hogy milyen segítség kellene. Sokkal nagyobb lenne az érdeklődés, ha rögtön kiderülne, hogy munkáról, munkahely keresésről van szó.
Nagyon sokan vannak még mostanság is reménytelen helyzetben. (Munkaügyi területen dolgoztam, tudom.)
Hogy én mennyire elfelejtettem ezt a fórumomat :(
szégyen :(
ami azt illeti, lehet nincs rá szükség, hogy segítsünk egymáson, nak, val :)
kizárt. mindig volt és sajnos lesz is munkanélküli.
jó lenne, ha tudnánk segíteni, ha lenne aki hallja, itt- ott- amott van valami kisebb-nagyobb lehetőség és megírná IDE !!
KÉRLEK Benneteket, gondoljunk másra is, annyi jó és dolgos ember van, aki mennek ezerrel és végezne munkát, csak sajna ismeretség kell mindenhez.
Így aztán segítsünk mi, itt, egymásnak :O)
Előre is köszönöm, mert bárki kerülhet hasonló helyzetbe és jól fog jönni egy olyan közösség, ahol igyekeznek segíteni.
Most nem a fórumkezdő családról. hanem ahogy írtam tovább, BÁRKIRŐL szó lehet.
Köszi, hogy ismét olvastatok :D
Ne haragudj ha ezt mondom, de ha valakinek nincs állása és bajban van akkor 3 hónap is munka!!! Legalább újabb esély, hogy időt nyerj és jobbat találj!!! Bocsássatok meg az okoskodásomért, de én ettől a mentalitástól tudok falnak menni! Mivel én is olyan cégnél vagyok vezető beosztásban ahol munkát adunk embereknek, így vannak tapasztalataim!!! Felsőfokú végzettséggel Gyes után én is dolgoztam 6 hónapig egy gyárban betanított munkásként a szalagon, mert nem volt más. Ezalatt a 6 hónap alatt találtam egy céget ahová felvettek vezető beosztásba.
Nem haltam bele abba a 6 hónapba és legalább nem szorltam rá másra!
Helló !
Jó dolognak tartom nagyon, ha innen is informálódhat esetleg valaki munkalehetőségekről, több szem, többet lát ugye ?
Segítsünk egymásnak, hiszen itt egy nagyon jó csapat van.
Boszika, köszi a fórum indítását, remélem, jó pár munkalehetőséget tudnak írni a benéző fórumozók.
lehet rosszul fogalmaztam volna?
nem csak erre az egyetlen esetre kérnék segítséget, hanem bárki más kérhet,
elmondaná kb hova szeretne helyileg menni és mi lenne a kérése.
namost, vagy tud bárki segíteni, vagy hallott valamit, és megírja ide, már az is jó.
hát ez nagyszerűűűű,,
akkor akit érdekel ez a fajta munka, máris mehet rákérdezni :)
köszönjük a többiek nevében is :)
sziaaaaa,
nagyon köszönöm, máris szólok az illetőnek :)
de lehet találunk baranyai munkanélkülit,
azért köszi :)
Szóval nem nekem kell a segítség, hanem egyik kedves barátnőmnek.
Történet.
A férje jó pár hónapja munkanélküli, állást nehezen kap, mert sofőr, főleg tehergépkocsin, kamionon, de valahányszor jelentkezik, örömmel fogadják a nagy tapasztalata miatt, csak mikor odaérkezik és rájönnek merről érkezett,
(ország túlsó feléből) visszamondják.
A barátnőm leszázalékolt.
Ha bárki tudna bármilyen munkát Borsodban, vagy környékén, megköszönném.
EZT A FÓRUMOT HASONLÓ SORSBAN LÉVŐ ISMERŐSEINKNEK, CSALÁDTAGOKNAK GONDOLTAM INDÍTANI.
Segítsünk egymásnak, egymáson, jó kis közösségek vannak ezen az oldalon, talán sikerül boldoggá tenni több családot is.
Köszönöm mindenki nevében. Boszi
További ajánlott fórumok:
- Tillinek és Tutunak! Várunk vissza benneteket Lányok!
- Van még valami, ami motivál benneteket az életben ?
- Bika férfiak! Mivel lehet levenni Benneteket a lábatokról?
- Ha tudtok téglalakást valahol a Szél u.-hoz közel, kérlek benneteket segítsetek nekünk.
- Ha megkérlek Benneteket aktívkodók, benne lennétek egy kis "jóban"?
- Megkérlek benneteket Tihanyi Tamás elérhetösségét ha valaki tudja küldje el köszönöm