Segítsetek fogyókúrával kapcsolatban (beszélgetős fórum)
szia!
néztem a képeidet,de azokon egyáltalán nem látni,h 75kg vagy! :))) bár,szerintem magas is lehetsz,tuti 170cm fölött,ugye? :)
szerintem ennyi idősen ne fogyókúrázz,inkább figyelj a minőségi ételek fogyasztására(barna rizs,hal,cs.mell,pulykamell,friss zöldségek,gyümölcsök,alacsony zsírtartalmú túró,sajt,kefír...semmi cukor,fehérlisztes dolog,tészta,nagyon sós ételek) és 17 óra után is egyél,hisz a szervezet 6 órán túl nem "éhezhet"
az jó,h sokat mozogsz,de alapjáraton ha genetikailag nem vagy vékony testalkatú,akkor nem elég a fogyáshoz!!! (az nagy tévhit,h aki mozog,bármit meghet!persze,akinek olyanok a génjei az bármit,de akinek nem az akkor sem ehet meg bármit,ha napi szinten keményen edz,mert akkor max nem zsír,hanem izom formájában,de beépül minden,s a "térfogatunk" ugyanúgy nagyobb lesz,mint amilyet szeretnénk!:)))
Szia Teva007!
Én tapasztalatból mondom hogy próbáld ki a 90 napos fogyit.Működik!2 hét alatt kb.5kg fogytam.
Javaslom, hogy nézd meg Norbi módszerét. Azzal nem kell éhezned, csak azt kell megtanulnod, hogy mit ehetsz délig, mit du. 3-ig és mit ehetsz egész nap!
Egy-két hét alatt belejössz, és 3 hónap alatt kínlódás, éhezés nélkül megszabadulsz a kilóidtól. Még vacsira is ehetsz jó kajákat, csak nézd meg a kódját.
További ajánlott fórumok:
- "Túl Súlyos" ez a fórum (vagyis minden, ami fogyókúrával kapcsolatos)
- Mik a tapasztalatok a Gastroyal fogyókúrás étrendeivel kapcsolatban?
- Az ex belezavar a kapcsolatba.. segítsetek :)
- Jobb kapcsolatot szeretnék, segítsetek kérlek!
- Tesz vesszel kapcsolatos kérdések!Kérlek segítsetek!
- Bankkal kapcsolatos kérdésem lenne, Segítsetek!