Bankkal kapcsolatos kérdésem lenne, Segítsetek! (beszélgetős fórum)
Szerintem nincs túl sok lehetőséged.
4 havi elmaradt részlet nem kevés!
Sajnálom, hogy ezt kell hallanod.
Amit tehetsz, hogy szerzel valahonnan pénzt és rendezed a tartozásod.
Úgy gondolom, hogy küldtek több felszólító levelet is a bankból, már akkor be kellett volna menni és egyezkedni velük, mert ha már egyszer felmondták a szerződést, akkor nincs mit tenni
Ez a te felelősséged.
Szia!
Nincs a levélben feltüntetve az összeg,amit "követelnek"??? Abból tudnád a választ. Amúgy ilyenkor szerintem is a teljes tartozást kell sajnos :-(
Ha a hitelt nem fizeted rendszeresen, elmaradásod keletkezik, akkor az otp-nek jogva van, hogy felmondja a veled kötött szerződést és egy összegben követelje tőled a még meglévő tartozást, plusz az addig felmerült egyéb költségeket.
Itt is ez történt.
Kaptam egy felmondó levelet az Otp-től melyben az áll hogy 15 napon belül fizessem be a teljes tartozásom, + a közjegyző munkadíját a szerződés megújítása miatt. A kérdésem az hogy vajon azt kell befizetnem amivel el vagyok maradva, vagy a teljes összeget amit még annak idején felvettem?
Kétségbe vagyok esve hogy elárverezik a házam, ezt mindenképpen meg akarom előzni! Segítsetek!!
További ajánlott fórumok:
- Lenne 1 kérdésem keresztszülőséggel kapcsolatban. Véleményeteket kérném!
- Munkaügyi Bírósággal kapcsolatban lenne egy két kérdésem, ki tud ebben segíteni?
- OKJ-vel kapcsolatos kérdésem lenne Help!!!
- Fogorvossal kapcsolatos kérdésem lenne;nagyon várom a reagálásokat, mert én nem tudom megemészteni!!!!
- Fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdesem lenne. Segítenétek?
- Iwiw belépéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Új jelszót mikorra kaphatok?