Tesz vesszel kapcsolatos kérdések!Kérlek segítsetek! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!:)
Vége az aukciónak, Ő nyerte a terméket...Megvárom hogyan utal, stb... És utána kizárom, arra van lehetőség?
Igen, simán feketelistára lehet tenni, és akkor többet nem tud annál az eladónál licitálni.
Hát én az ilyennek azonnal törlöm a licitjét, és kizárom. Vagyis többet az én termékeimre NEM licitálhat.
Hát nehogy már még ő pattogjon!
Nagyon szívesen, máskor is:)
Legyél határozott. és majd írj, hogy mi lett a vége!
Köszönöm a segítséged, aranyos vagy:).Jó hogy vannak olyanok, akik már jártasak ebbe:).Kicsit az én hibám is,mert nem olvastam el figyelmesen a szabályzatot, de most már tudom mi hogyan működik!Köszi:)
Mindenképp a nyertesnek add a terméket (a teszvesz is az ő adatait kűldi meg)a másik pedig had reklamáljon, majd jól helyretszik, hogy nem ismeri a szebályokat, és még neki áll feljebb. Ez tuti. Mármint, hogy nincs igaza:)
+ mint valaki már írta, hogy ha licitáltak egy termékre, onnantól Te nem változtathatsz rajta (főként nem lejárati időt/árat), csak kiegészítést írhatsz a leíráshoz, vagy törölheted a liciteket/aukciót, esetleg előbb lezárhatod.
hát nem tudom, annak fogom adni a terméket akié a legmagasabb licit, ahogy Ti is írtátok!Az biztos, hogy vele többet nem szeretnék teszveszelni!!!!
Ennyire problémás, akkor ott más baj is lehet.....:)
Nehogy neki add oda, mert akkor a másiktól fogsz (jogosan!) negatívot kapni.
Amiért ő reklamál az az inkorrekt, azaz nem ismeri a teszvesz szabályait....nézzen utánna.
Köszönöm a segítséget, megnyugtattatok:)!
Ráadásul elég sok problémát okozott a vevő, de én türelmes voltam!Hol licit törlést kért, hol még se, hol ez hol az, hol a gyereke licitál hol ő, és akkor még ő van kiakadva:(.
Annak kell oda adnod a terméket, aki a legmagasabb licitet tette!
Nem is értem a vevőt.....ha annyira kellett volna neki, akkor megadja a licit nélküli árat, ha pedig az induló árat, akkor vállalnia kell, hogy esetleg valaki rá licitál....
Köszönöm a segítségetek, kezdek megnyugodni.Még nagyon kezdő vagyok és nem akartam rögtön negatívval kezdeni:(.
ráadásul nem is változtathatsz már az áron,ha valaki licitált rá!csak lezárhatod azonnal!
Nekem nem gond, én eladom a terméket annyiért amennyiért Ő licitált,csak ő inkorrektnek tartott,mert valaki felül licitálta a terméket és azt gondolta én változtattam az aukción....
na kapna olyat az a vevő.
írj a teszvesznek,hogy a vásárló fenyeget és majd őt zárják ki!ilyen idióta embereket!
ja,csak a minimál árért fizetni kell,ha nem licitálják túl.a fix árért meg nem kell.a vatera jobb ebből a szempontból,mert ott végig van a fixár,még akkor is ha licitálnak a termékre.
Egyáltalán nem vagy hibás!!!
A vevő olvassa el a Teszvesz szabályzatát, ott egyértelműen le van írva!
valamit elütöttél az oldalon!mégegyszer nézd meg,és a fix árat jelöld be,a vásárlóval meg tisztázd a félreértést,és zárd le az aukciót!persze neki add oda annyiért, amennyi eredetileg volt!
Elkezdett "fenyegetni" a vevő,hogy ír a tesz vesz vezetőségnek és engem majd kizárnak, meg törölnek a tesz veszről,mert nem vagyok korrekt stb...De akkor nem az én hibám, akkor a tesz vesz így működik!
sajnos le kell adnod annak aki megnyerte az aukciót... vagy próbáld meg neki elmagyarázni hogy nem voltál tisztában az opciókkal!
Biztos hogy nem ,ha nem felel meg az eladónak így,ne vegye meg,te meg rakd fel újra.
Szia!
A teszvesz szabálya szerint, ha licit nélküli árat is megadtál, de valaki az induló árat ütött be, akkor a rögtön elvihető licit nélküli opció megszűnik.
A másik ilyen oldalon (V....a), ott végig fent marad, és ha valakinek megéri több licit ellenére elviheti azon az áron.
nem!ez van a teszveszen.mondd a vevőnek,hogy olvassa el a szabályzatot!
pedig mennyivel jobb lenne ha megmaradna a minimálár akkor is ha licitálnak, mert így lehet a licit nélkül pl 1000 ft, és simán elviszik a cuccot 300ért...
De akkor nem én vagyok a hibás ugye?
Szia.
Írj a teszveszsegédnek,hogy mit lehet ilyenkor tenni.De szerintem aké az aukció aki a legtöbbet adta a termékért!.
hát a licit nélkül az csak egy plusz lehetőség, ha valaki annál kevesebbet ajánl eltűnik a licit nélküli ár!ha annál olcsóbban nem akarod eladni, akkor a minimál árat kell bejelölnöd!
a vevő olvassa el a szabályzatot.a teszveszen így működik,hogy abban a pillanatban,ahogy valaki licitál a termékre a licit nélküli ár eltűnik.ez nem vatera,ahol független a két licit egymástól.
Feltettem a tesz veszre egy két terméket, ebből 2 úgy, hogy megadtam neki egy licit nélküli árat.Mihelyst ezekre valaki licitált, eltűnt a licit nélküli ár, és felül tudták licitálni...Hogy lehet ez?Én nem változtattam az aukción, most meg a vevő reklamál!Kérlek segítsetek!:(
További ajánlott fórumok: