"Segítsetek" elfelejteni (beszélgetés)
Szerintem az "elfelejteni" problémát csak egy módon lehet megoldani,mégpedig úgy ,hogy nem akarjuk elfelejteni .
Miért is kellene bármit elfelejteni ,ami jó volt az életünkbe?
Csak máshogy kell gondolnunk rá.Pozitívan,köszönettel,és hálásan .
A fórum kiíró azt írta,nem értékelte amije volt,és most maga alatt van a hiányától.
A hiány érzet nagy kópé,legtöbb ember életét az keseríti meg,persze csak ha hagyják.
Boldog lennék,ha...jól érezném magam,ha,....csupa hiány generált ,feltételes mód.
Miközben hiába tanítja őket az élet ,hogy arra figyeljenek ami jó,ami van,folyamatosan valami,valaki más hiányára koncentrálnak,és emiatt szörnyen érzik magukat,miközben elkövetik ugyanazt a hibát,nem értékelik azt amijük épp akkor van...
:o))
igaz! :) Okos vagy! :) ... én csak gyakorlatias! :))
Ki tudja, hány lehetőséget, esélyt kapunk, hogy megtanuljunk, megtapasztaljunk vmit, hogy megoldjuk, előre lépjünk ... a kérdés az, mennyire tudunk élni ezekkel. Rövid távon nem biztos, hogy azt kapjuk, amit/akit megérdemlünk, de mindenképpen azt, ami/aki segítség lehet, amire/akire épp szükségünk van. Legyen az "jó" vagy "rossz" ...
:o))
Próbálj ne rá gondolni!!
Tudom könnyű ezt mondani,de akkor is!!
Már csak előtte is állj fel,és mutasd meg neki,megvagy nagyon jól nélküle!!
Hidd el fog jönni jobb,csak ki kell várni!!
ne azzal foglalkozz ő törődik e veled....lehet arra vár te törődj vele....mit veszítesz?ennél biztos jobb lehet....
legalább megpróbáltad...és inkább azt bánd,mint azt,hogy semmit se tettél,pedig tehettél volna..
Nehezen és sok idő múlva.
Nekem a "munkaterápia" segített. Amíg belemerültem az imádott szakmámba, addig jó volt. Aztán jöttek a gyötrő percek, órák. Így aztán amikor csak lehetett, dolgoztam.
Szia!
Leírnád ponotsabban,hogy mi történt. Meddig voltatok együtt miért lett vége? Te akartad,hogy vége legyen? Stb....Mi történt?
Hogy felejted el aki nagyon sokat jelentett neked? Amikor utólag jössz rá, hogy mennyit ért, mert addig nem becsülted meg?
Egyedül vagyok és nem tudom elfelejteni azt az embert aki nagyon sokat adott nekem az utóbbi időben. Lassan 3 hónapja és egyre jobban fáj, nem akar szűnni. :( Hát hogy van ez? Semmi nem érdekel, sokszor emésztem magam. Minden amit csinálok mellékes, de mégsem keresem, mert már Ő se törődik velem egy ideje Hogy legyek erős, hogy lehet beletörődni?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mit csinálsz/csinálnál ha a párod elfelejtene vmit ami non fontos számodra?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni akit szeretsz?
- Mit tennél, ha a párod elfelejtené, hogy szülinapod van?
- Most nevetni fogtok rajtam, de szerelmes vagyok Anne Rice egyik főszereplőjébe. Elfelejtem majd?