Segitsetek! Egyedül fáj, fájjunk együtt! (beszélgetés)
hmm...én inkább a kötelet válsztanám a helyedben...és többet nem kell filozni se a szeretgetésen, se a rudidon...
szóval remélem most legalább annyira megvigasztaltalak mint amennyire, érzelmileg teljesen elgyengültem az írásod hallatán...:))
:DDD
Mintha egy reinkarnáció lennél! :DDD
Más bajod nincs!??? :)
Nekem nincs kérdésem.
Én benne vagyok.
Még mindig annyira szomcsi vok, hogy senki nem jön, és nem simogatja meg a buksikámat...:(
Méééé csináljátok ezt velem! Brühühühühü:(
Woow, épp most kezdtem filozofálgatni én is a megfelelésről. De én azért szomcsi nem vagyok, kötelem sincs, és aránylag jól vagyok.
De a lényeg: igeeen, helyed van a világban. Nem véletlenül születtél erre a földre, mert tudod, mindennek oka van. És léccci, ne legyél szomcsi, öngyi pedig végképp...
Ki akar mindenkinek megfelelni? Én felvállalom, hogy hülye vagyok, az arcom olyan mint az alfelem, és nem hagyom, hogy a sok széklet felgyűljön bennem, inkább kiadom.
A legjobb dolog önmagamnak megfelelni, kényeztetne a testemet! Ehhez keresek társat, aki idejön és velem együtt szeret engem. :D
Ebben az a legjobb, hogy nincsenek felesleges körök, nincs vita, egy az akaratunk!
Szóval ide, ebbe a fórumba csak az írjon aki szeretni akar engem, mert az érzékeny lelkemnek visszaigazolásra van szüksége, hogy helyem vana világban!
Máskülönben öngyilkos leszek. Ja majd elfelejtettem a rudim is kicsi, szeretném ah megnyugtatnátok, hogy az nem lényeges, és ha jelentkezne pár kísérletező kedvű nő, aki ezt be is mutatná a gyakorlatba! :D
Amúgy olyan kaki életem van... hajjaj... tiszta szomcsi lettem, keresek mindjárt egy kötelet. Valaki szexeljen meg gyorsan!!!!!:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt mert egyedül nem megy!
- Valakivel együtt vagy, mégis egyedülállónak állítaná be magát! Bántana?
- Együtt - egyedül
- Te sem szeretsz egyedül mozogni járni? Menjünk együtt!
- Több hónapja vásároltam egy lakást, de nem tudunk az eladóval együtt menni a közüzemiket átíratni, ha egyedül megyek is átírják a nevemre?
- Csoportban jobb, lányok nem edzünk a konditeremben együtt? (Budapest-Székesfehérvár vonzáskörzete) Egyedül nincs kedvem járni.