Segítség szül a macskám! (beszélgetés)
sziasztok!
tettem fel új képet :)
most hétvégén is költözik egy - a kislány...
neki is jó helye lesz - remélem!
még gazdira vár két fiúcska :)
macskát valaki? :)
azóta már HATALMASAK!!!
nagyon fürgék játékosak :D
már csak két fiúcska vár gazdira...
az első gazdára-találtat egyébként épp ma viszik el :(
:_)
xD
igen, hirdetem őket máshol is ;)
huh, ez durva. miért nem láttad el 18-as korhatár-cimkével?:)
ugye hirdeted őket máshol is?
sziasztok!
a kedves érdeklődőknek elmondhatom, hogy a cica-alom csodás :)
édesek, gyönyörűek :)
már mindent esznek, de még szopiznak is :)
Milu (mamacica) nagyon gondos, és jól tartja magát!
A cicák október 9én lesznek 2 hónaposak :)
egyébként novembertől elvihetők, ha vkit érdekel ;)
itt van róluk egy videó, itt kb. 2,5 hetesek :)
azóóóta hatalmasat nőttek :D
nem tudom, hogy végezték a kismacskák, de rólad feltételezem, h nem "engedted el" őket könnyű szívvel.
nekem kétszer kellett részt venni ilyen macskakölyök-pusztításban. az egyik anyamacska nem a mienk volt még akkor. a másik anya úgy lett vemhes, h a kandúr az ivartalanítás előtti egy-két napban termékenyítette meg.
mindezek nem szolgálnak mentségül. öltem kismacskákat. sose lesz tiszta a lelkiismeretem. soha az életemben nem fogom elfelejteni.
azóta minden macskánk és kutyánk ivartalanítva van, mert ezt a borzalmat nem tudnám átélni még egyszer. embertelen.
Nem véletlenül volt az ókori Egyiptomban a macska szent állat, mint a termékenység istene...
Jöhet majd a műtét, és akkor véglegesen megoldva a cicakérdés.
aztamindenit...ilyet még nem láttam én se...
javaslom a nőstény macska ivartalanítását.
Úgy tűnik, mégis megállt 9-nél. Tegnap délután született 8, és ma délután még egy utolsó. A mai elég nehéz szülés volt, de már rohangál, vasból van ez a macskanő:-DDD
Persze nem tarthattunk meg ennyi kiscicát, csak két kandúrt. Még itt az előző alomból 3, mert tavasszal is ötöt szült. Hát... Néztem a képeiteket, ezek sokkal kisebbek, pedig ahogy számoltam, nem koraszülöttek és a mama is nagy fajta. Négy évtizede van macskám, de ennyi élő, erős kismacskát még én se láttam egy anyától világra jönni!
Az igen! Ennyit én még nem is hallottam, pedig igen sok macsekkal volt már dolgom.
Azt hittem max 8 lehet.
Végül mennyi lett??