Segítség kéne a Váci kórházzal kapcsolatban... Igaz, hogy altató orvost a műtéthez nekem kell szereznem? (tudásbázis)
Nanaá,meg szikét is neked kell szerezned...sőt meg is műtheted magad!
No komment téma...
én sem hallottam még ilyet.
bár én nem oda tartozom.
de most volt műtétem.
előzetes műtét előtti vizsgálatokkor ambulánsan bementem egy aneszteshez és megnézte a leleteket és minden rendben volt.
a műtét napján aki volt az volt az altatósom...ennyi...
Köszönöm a válaszokat!
Azért vetettem fel ezt a kérdést, mert édesanyám egyik kolléganőjét ott fogják műteni a lábával, és már fél hónappal előtte szótak neki, hogy keressen ott egy altató orvost. Másik kolléganőjét egy másik kórházban műtötték orrsövény ferdüléssel, és neki is keresnie kellett.
Nekem is orrsövény ferdüléssel lesz jövő héten műtétem, és közben megtudtam, hogy elég, ha aznap reggel, a műtét előtt beszélek a dokival, hogy milyenek lettek a teljes vérkép és vizelet illetve az ekg leletek.
Köszi Barbi, hogy megpróbálsz utána járni. Az a biztos, ha a kórházban mondják meg, mi is a teendő.
szia én még nem hallottam ezt, anyukám 3 havonta jár be kezelésre. Modta sok minden változik a kórházba, de szerintem ez nem.
De megpróbálom megtudni neked.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Kérdés a Hatvani kórházzal kapcsolatban
- Milyen tapasztalataitok vannak a kistarcsai Flór Ferenc kórházzal, elsősorban a gasztróval kapcsolatban?