Segítség kellene fogyás témában! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én nyáron határoztam el,hogy fogyni akarok mert a szülés után nem fértem bele a cuccaimba,új ruhatár meg drága kicsit.Elkezdtem nyakalni a vizet/ezért volt jó nyáron/evés előtt,és ha még éhes voltam akkor evés után is kb. fél litert.72kg voltam,most 58 vagyok.Csak eleinte nehéz de agyban dől el a dolog.Szépen lassan mennek le a kilók és nekem nem is jöttek vissza :).
A férjem november elsején kezdett el egy kúrát,négy hónapos.Eddig hét kg-ot fogyott!Tapasztalatból tudom,hogy ha v.ki betartja a leírtakat,simán leadhat akár 30 kg-ot is.Van olyan egyén is,aki fél évig csinálta,de elérte a célját,ami a lényeg.100%-ban természetes anyag,folyadék.Regenerálja az emésztőrendszert,ezáltal javul az immunrendszer is,és a fogyásban is segít!
A diétázók többsége visszahízik egy idő után.
Itt lehet enni,csak nem mindegy hogy mit!Az a lényeg,hogy rászánta magát!Rendbe jött a cukra,meg a vízhajtóját is elhagyhatta!!Egy csodálatos anyag!Mindketten örülünk az eredménynek.
A lényeg, hogy a szénhidrátokat délutánra felejtsd el! Nem kell teljesen megvonni a szervezetedtől! Amit délelőtt elfogyasztasz, az délután felhasználod.
Tehát délután kerülni kell a csokikat, cukrokat és a lisztes dolgokat! Ha mozogsz is mellette akkor tuti a hatás, de ne akarj túl gyorsan fogyni, mert az nem lesz tartós!
Helo!
18 éves 171cm magas 70 kg-os vagyok,nem mondanám kövérnek,alapból erős a csontozatom,de fogyni szeretnék,most kezdem el mellette a zumbát is. Kinek milyen tanácsa van,hogy minél gyorsabb és sikeresebb legyen az "átváltozás"?
További ajánlott fórumok:
- Havanese kölyök a háznál! S.O.S. segítség kellene!!!
- Német segítség kellene!!!!
- Segítség kellene! Ti hogyan értelmezitek ezt? Adnátok még egy esélyt? ...
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?
- Szabad-e a lakásban állatot tartani? Ebben a témában kellene érvelő kiselőadáshoz segítség!
- Vagyonőri igazolvány kiváltásával kapcsolatban kellene segítség? Valaki érintett a témában?