Segitség, hat napja nem kakil a kisfiam! (beszélgetés)
Jesszusom Csillum, hogy egy kakilós fórumból ilyen összeugrás legyen:((
Nem is láttam, hogy fórumot írtál ki, most olvastam csak a naplódban.
Örülök, hogy Vince mesternek közben sikerült kakilnia és nem kellett mennetek a kórházba...
Sajnos nem tudok segíteni, mert Máté inkább a fostos kategória, egyszer fordult csak elő, hogy 3 napig nem volt kaki, de megoldódott és azóta sem fordult elő:)
puszi nektek!
Sziasztok!
A kisfiam sem tudott kakilni, ő is anyatejes volt nagyon sokat kínlódtunk vele.Aztán elmentünk egy homeopátiás doktornőhöz, és ő javasolta az őszibarackos aloe vera gélt.10 ml kapott belőle reggel és este.Egy hét használat után már simán ment neki a kaka, és azóta sincs ilyen problémája.6 hónapos kortól lehet használni.Én csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg mert azóta már sokmindenkinek bevállt!
Mellesleg tudok helyesen írni,csak valószínűleg
elgépeltem!
köszönöm,h felhívtad rá a figyelmem!!!
és igen,csecsemőgondozó vagyok, és itt kérek tanácsot...megáll az ész :DDDD
Segítséget szerettem volna kérni nálam tapasztaltabb Anyukáktól és azt meg is kaptam.
Még egyszer köszönöm!
Pasi? Jobb szeretem a férfi szót. De ez megint az én kényes ízlésem.
Én is jobb szeretem a hölgy,lány,nő kifejezést.Nagyobb tiszteletet ad.
Nem erről szó sincs. Nem éreztem lenézést a két lány felől. Itt ami elhangzott hogy elbutulás,azt aki írta,saját magáról alkotta mint véleményt.Attól ,hogy valaki anya,még nem kell elbutulnia.Akkor az tölti ki az életét,feltételezem ha megnő a gyerek,elmegy dolgozni,és újra teljesnek érzi magát.
Az hogy ezt érzi ebben a férjének kell segítenie,támogatnia,mert egy ilyen önértékelési gondokkal küzdő feleség ,anya előbb utóbb kiborul.
További ajánlott fórumok:
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Nem alszik a 3 hónapos kisfiam. Segítség!
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?
- A segítségetek kellene... ma 34 napja, hogy késik
- Sziasztok.szeretném a segítségeteket kérni.a kisfiam 2009.05.28.án szülés előtt betegállományban voltam mert veszélyeztettet terhes voltam
- 1 hónapja nem dohányzom, nikotinrágó segítségével. Mellette nagyon ügyelek az étkezésre, mozgok, mégis hízom! Tapasztalatok?