Segítség!!! Belehalok hogy még nem vagyok menyasszony... (beszélgetés)
Ebbe ne halj bele. Pfff!
Örülj hogy van párod aki veled akar lenni. Nem a gyűrűn múlik a boldogság.
Nyugi, el fog múlni...
Leszel még asszony eleget.
hát sajna asszem az a különbség köztünk, hogy engem úgy neveltek, hogy nem az a legfontosabb egy nőnek, hogy gyerekei legyenek, hanem hogy boldog legyen.
innentől valahogy belém van kódolva, hogy amiatt nem tehetem boldogtalanná magam, mert nincs gyerekem... ha nem lesz, hát nem lesz. várok. aztán majd legfeljebb nem lesz, de annyi minden mást is szeretek csinálni, mint ööö pelenkával vesződés meg boldog mosollyal figyelés a padról, hogy homokozik a ded.. persze ez szép dolog, de nem biztos, hogy ebben teljesedek ki. nemtom jobban elmagyarázni.
amúgy húgom 12 éves és az anyja kicsattan az egészségtől, mindennek kinéz, csak nagymamának nem
megyünk az utcán, húgom 12, én 33, anyja 53, és sose hiszik azt, hogy én vagyok az anyja...
szerintem bőven végig fogja nézni az unokákkal játszását. már aki jól tartja magát és úgy is él, hogy ez fontos legyen. ő speciel igen.
nem általánosítok, pusztán azt próbálom kommunikálni, hogy SZERINTEM a NAGY TÖBBSÉGNEK nem való.
azt mondani, hogy a TÖBBSÉG nem szereti a romlott tejet, nem általánosítás, hanem egy kijelentés, amivel lehet vitatkozni vagy egyet nem érteni. de nem "általánosítás", mert az némi egyéb, pejoratív jelentéstartalmat hordoz, ami az én korábbi kijelentésemmel kapcsolatban nem állja meg a helyét.
ON
én szeretném a gyerekemet végig iskoláztatni,szeretném megérni a házasságát,az unokákkal játszását,nem akarok olyan anyuka lenni,akinek ha gyerekéhez jön az udvarló ,nem tudja eldönteni hogy az anja vagyok a barátjának vagy a nagyanyja!
persze vannak olyanok akinek ez túl hamar,és ezzel sincs semmi gond!
amikor ugy érzi itt az idő,akkor kell elgondolkodni mindezen!azért mert a korba vagyok nem kell szülni!
egyébbként én 8 évig voltam együtt a párommal,férjemmel 2 éves házasok voltunk,majdnem 3 mikor most elváltunk(1éve nem is voltunk már 1ütt)
és én is 22 éves vagyok!én adtam be az unalmast de oka volt,méghozzá a távolság!
és nem siettem el semmit hogy 19 évesen férjhez mentem,mert előtte 6 évig voltunk együtt,laktunk is együtt,összeházasodtunk,lakást vettünk!
és kiment dolgozni,majd eltávolodtunk ennyi!
és nem bántam meg!
miért lennél 22 évesen fiatal családhoz?
én is akarok!:)már alig várom
jajj,ne vicceljetek már!
azért mert 22 éves lehet hogy sokkal tapasztaltabb az életben,mint akár melyikünk!
egyébként sok pasitól hallom, hogy azért nem akar a saját korosztályával járni, mert a 31-8 éveseknél már szól a vészcsengő és gyereket akarnak
"bezzeg egy 21-2 éves" mondják ők, az pörög, meg bulizik, nem akar semmit.
a te barátod is így gondolja? mert az nem túl jó jel...
biztos, hogy 22 évesen a gyerek a legfontosabb cél kell, hogy legyen?
jó, ő már nem fiatal, te viszont még nagyon. ami célja lehet az embernek - mármint a saját, belső céljaid, diploma, tudás, egy hobbi, akár megtanulni zongorázni, akármit -, azt sokkal könnyebb 2x éves fejjel (a szellemi és testi frisseség miatt is) megvalósítani, mint 30 évesen két oviskorú gyerekkel, sőt úgy, mondhatni lehetetlen.
a gyerek-család az egyetlen, amiben úgy érzed, ki tudnál teljesedni?
nem baj, ha így van, de akkor ha ezt ő nem tudja/akarja megértani, előbb-utóbb olyat kell keress, aki meg is adja neked ezeket a dolgokat...
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..