Segítség! Az esküvő miatt van csak, hogy a vőlegényem barátjáról fantáziálok? (beszélgetés)
Nyilván régebbi tag aki erre a kérdésre létre hozott egy másodlagos regisztrációt.
Ami alapján kiderül, hogy ő sem érzi ezt a szituációt olyan becsesnek és felemelőnek, ahogy megpróbálja előadni a természetes szexualitás zászlaja alatt.
"Segítség! Az esküvő miatt van csak, hogy a vőlegényem barátjáról fantáziálok?"
Nem.
Nem csak az esküvő miatt van.
Valószínűleg kezd kifulladni és unalomba fakulni a kapcsolatotok.
Ez az esküvő előtt nem túl jó ómen.
Kiírtál egy fórumot és töröltetted magad?
Nevetséges...
Nem hinném, hogy besavanyodott lenne. Inkább idealista ( velem együtt).
Én hiszek benne, hogy ha valakit igazán, társamként, tiszta szívből szeretek, akkor nem ragad el a vágy más iránt, mert akkor ő az, akire vágyom. Nem azt mondom, hogy nem nézhetsz másra, nem futhat át az agyadon, hogy "hmmmm....", de a helyén kezeled, vigyorogsz egy jót rajta és annyi. Nem veszed túl komolyan a dolgot. Amúgy nem véletlenül mondják, hogy a hűség az döntés kérdése. De ha túl sokáig vagy túl intenzíven álmodozol másról, akkor félő, hogy máshogy döntöttél, és még nem is tudod...
Akkor cseréljünk egy napra!
Engem eltartanak,és itthon ülő anyuka vagyok!
Próbáld ki!
Egy ilyen kérdésben hogy várhatod, hogy majd segítségnyújtást és "megoldást" kapsz?
Nem értem, hogy mit szeretnél hallni. Már kérdeztem, de úgy látom ha valaki nem b*szogat, már nem is válaszolsz.
Mire szeretnél itt megoldást? H hogy ne járjon ezen az eszed? Biztos én is besavanyodott vagyok, de még a problémát sem értem...
Velem is előfordult már, de amint újra együtt voltam a párommal, már nem láttam mást, csak őt.
Kit tartanak el te agyoniskolázott?
Mert engem nem!
Hol olvastál ilyet?
Jah,már megnéztem...
:DDD Jó arc!
További ajánlott fórumok:
- Erotikus fantázia... Csak a párodról fantáziálsz?
- Munkahely és fantáziálgatások
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Mit jelent az hogy "Soha sem fantáziáltam rólad"?
- Elhagyott a vőlegényem és szeretném visszaszerezni
- Az egyik barátomról fantáziálok mindig! Mit csináljak?