Segíts a szakdolgozatomban; segítek fogyni! :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudom, hogy azt gondoljátok, hogy behülyítettem mindenkit. Kicsit tényleg így néz ki, azonban nem ez volt a célom. Sajnos most vizsgaidőszak van és ezzel kell foglalkoznom, illetve önhibámon kívül meghíusult a dolog, ezért sajnos szakdolgozat témát kell változtatnom, mert ebből semmiképpen sem fogom tudni megírni. Szóval sajnálom, hogy nem jelentkeztem és úgymond átvertelek titeket! Nem állt szándékomban és most azért eléggé ég a fejem...
De Boldog Új Évet kívánok Nektek és remélem, hogy sikerül fogyni, nélkülem is!:)
Az én jelenlegi BMI-m 34. A bibi ott van, hogy ha leküzdöm magam arra a súlyra, amin piszok jól nézek ki, akkor is 28-as majdnem!
Az, amit nekem ideális súlyként kiad a kalkulátor... hhhát, isten őrizz! Utoljára mondjuk 5. osztályban voltam annyi, igaz, már akkor 160 cm felett jártam...
Ha a részletek is érdekelnek, nézd meg a naplómat:-)
Én csak érdeklődöm... :) én csak a vicc kedvé ért... megnéztem egy kalkulátorral :P a BMI met...
31,8 :) de egy pöppet sem vagyok dagadt... sőt!
Mi alapján számolod ki a BMI-t! illetve mihez irányadó...?
tényleg csak érdeklődöm és elnézést ha esetleg zavarlak ezzel...
Sziasztok!
A Pécsi Tudományegyetem IV. éves dietetikus hallgatója vagyok. Szeretném a segítségeteket kérni! Szakdolgozatom elkészítéséhez keresek olyan 18 éven felülieket, akiknek a BMI-je 30-as vagy afeletti, és akik 3 hónapig fogyókúráznának az 'irányításom alatt'.
Kérlek, ha segítenél írj egy privát üzenetet! Nagyon fontos lenne!:) Kérlek segítsetek!
Köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Le szeretnék fogyni...., egy kicsit a segítségetekkel
- Szívesen segítek fogyni/alakváltozni annak, aki szeretné:)
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Már nem tudom, hogyan segítsek lefogyni a férjemnek