Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak.. (beszélgetés)
Annyira jó ez a fórumcím! Minden benne van :) Jó lenne feltámasztani. Én is most tértem vissza hosszú idő után. Természetesen nem fogytam le. Kizárólag az én hibám. A remény hal meg utoljára, újra nekivágok :)
Veletek mi van?
zöld teát igyál napi 1,5 litert, én minden reggelt azzal kezdek.
testtekercselésre simán jó , a sima folpack,az a frissen tartó fólia. én vettem testtekercselő fóliát, de az keskeny, a folpack jó széles,azzal próbáld ki, én mindig azzal használtam.
szobabicóztam januártól március végéig, aztán a kerti munka a kapálás is fogyasztotta szépen a derekamat. most már nagyon ritkán ülök a bicajra, mert a kertben van mindig munka. de ha megyek boltba,akkor biciklizem.
április 6-án kezdtem a 90 napos diétát 84,3 kilóval, most mértem magam 77,1 kiló vagyok. nagyon boldog,mert 65 kiló a célom és csak úgy röpülnek a dekák, csak el ne kiabáljam.
Sziasztok. Csatlakoznék, mert pont illik rám a cím. Fogyni szeretnék...de kitartás az nem sokszor van, a kísértések jönnek mindenféle kedvenc kaja formájában és kész, az a pár deka ami lement vissza is jött.
Vettem teát, ami diéta alatt iható, van itthon sauna slim-em, amit a hasra kell tekerni és megizzasztja. Ezt testtekercselõ fóliával kellene használni, de sajnos nem kaptam sehol itt Szentgyörgyön. :(
Aztán reggelire, vacsira próbálok inkább csak almát enni, ebédre sem túl sokat, de akkor viszont valami rendes ételt.
Most vagyok 63-64 kg. Nem tûnik soknak, nem is a számmal van a bajom, csak a hasam...azt nem szeretem. A lábam, a fenekem...minden jól mutata, de a hasamra rakódott a zsír, mindig úgy kell öltözzek, hogy valamennyire elrejtsem, vagy kisebbnek mutasson. Pedig mennyire vágyom a kedvenc ruháimra. Tavaly nyáron 57 kg voltam, ezt a súlyt szeretném visszakapni.
Kérlek segítsetek nekem is, hogy jobban sikerüljön. Ha van akivel csináljam és van akivel megoszthatom, akkor biztos sikerülni fog. Esetleg valami tippek, hogy a hasammal mit kezdjek? felülésen kívül, mert az esténként csinálom, de nem nagyon látszik a hatása.
Sziasztok!
Patricia, igazad van, esetleg centiben látszik már valami:-), de nem sok egyenlőre. Nem adom fel:-)
Gratulálok! Ezt pusztán a szobabicajjal érted el?
Ágota, tornát próbáltad?
Azt még nem írtam: nincs rajtam sok felesleg kb. 8-10 kg. És roppant szerencsés alkat vagyok, mert eloszlik rajtam, így a plussz 10 kg miatt csak 1 számmal kell nagyobb nadrágot hordanom.
A lényeg: a hasam igaz nem túl nagy, de azért lógni tud egy picit. A torna eredményeként könyvelem el, hogy kicsit már jobban néz ki.
Ami zavar az a derék és csípő közötti dudor, ami ráfolyik a nadrág derekára oldal. Kellene rá valami jó kis torna gyakorlat.
fegu, de az biztos ,hogy centikben fogytál szépen. tudom,mert én januártól március végéig szinte mindennap szobabicóztam. most elvétve csinálom csak,mert rengeteg kerti munkám van. de január óta 11 centivel lett vékonyabb a derekam és a combom is 7 centivel, a naplóbejegyzésemben meg tudjátok tekinteni.
ágota77,szerintem egy hatásos diétát válassz,az nem kerül pénzbe, vagyis nem annyiba,mintha hirtelen belevágná az életmódváltásba. aztán ha elérted a súlyodat,akkor már válthatsz életmódot,sokkal jobban meg fogod becsülni az elért súlyodat. én 87 kilóról indultam januárban, április 6-án belekezdtem a 90 napos diétába,kicsit több,mint 6,1 kilót adtam le.35 napja csinálom és 78,2 kilót mértem, ma még nem mérekeztem,lehet ma is kevesebb lesz.
Szia!
Igen életmód váltás. Elég nehéz kivitelezni. Az egészséges ételek sokkal drágábbak, így ritkábban fogyasztjuk őket.
Én tornával és bicajozással próbálkozom. 1 hónapja csinálom. Sajnos eredményről nem számolhatok be, talán annyi, hogy a bőröm kicsit feszesebb:-)
Kitartást Neked is ha belekezdesz valamibe!
Zöldségeket. ;)
Inkább olvass utána ha érdekel, mert összetett a téma, egyébként én személy szerint egészséges embereknek nem ajánlom a candida-diétát, kicsit drasztikus.
Ez szép eredmény, gratulálok:)
Ügyes vagy, csak így tovább!
Candida.
Nekem a betegség miatt kellett az életmódváltás, a de persze a fogyásnak is örülök.
Az, amit te eleinte leadtál, nem zsír volt, hanem csak víz.
Én 25 kilót fogytam eddig, és bizony néha hetekig stagnál a fogyás -olyankor még jobban rá kell kapcsolni a tornára. :(
Ráadásul minél többet fogysz, annál nehezebben mennek le a kilók. Nekem még 20-at kell, és tudom hogy ez sokkal lassabban és nehezebben fog lemenni.
Köszi szépen!
Nagyon jól hangzik ahogy lesz időm ki is próbálom.
Na szóval ez úgy néz ki, hogy fogsz egy tálat, beleütsz 2 tojássárgáját, teljes kiőrlésű lisztet teszel bele, 2 ek. olajat, 1 deci tejet, fél csomag sütőport, és a felvert tojásfehérjéket, egy kanál folyékony édesítőszerrel.(olyan állaga kell legyen, mint a muffintésztának)
sütőporral kibélelt tepsibe rakod, és 180 fokos sütőbe tolod 8 percre. Ezalatt megmosol olyan gyümiket, amiket szeretsz, én szedret, málnát, epret raktam rá, szórsz rá pici édesítőszert, és ráteríted a tésztára. Még 15-20 perc, és kész:)
Nekem nagyon bejött.
Vőlegényem van úgyhogy pasik kilőve. A discot ki nem állhatom.viszont a testem nagyon nem tetszik most :-(
És még az sem vigasz,hogy a mellbőségem halálos mert 60 kg-an is elég nagy melleim voltak.
Fiúk már nem izgatnak, csak a párom:)
Discoba nem járok, és lusta vagyok,mint a dög:D:D
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!